Halála előtt már megromlott Zámbó Jimmy házassága – állítja testvére, Zámbó Árpy. Azt is elárulta, hogyan hódította meg a lányokat a Király ifjúkorában.

Az általános iskola után a Zámbó fiúk a vendéglátás felé fordultak, itt már a lányok is felfigyeltek rájuk – derül ki a Bors cikkéből. A lapnak Zámbó Árpy, a Király testvére mesélte el, hogyan hódították meg a szebbik nem tagjait Jimmyvel. 

„Édesanyánk szigorú, vallásos neveltetésben részesített bennünket, és nem nézte jó szemmel, ha lányokat hordtunk haza. Cinkotán volt egy kis házunk, bulik után általában oda vittük az aktuális partnerünket. Most már elárulhatom, volt olyan este, amikor több lányt vittünk magunkkal, és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat a társaságukban” – árulta el Zámbó Árpy. 

Zámbó Jimmyről mesélte testvére, Árpy

Jimmy testvére azt is elmondta, hogy a Király második házassága nagyon szépen indult Edit asszonnyal, aki első felesége, Veronika szomszédságában lakott. 

„Aztán a Jimmy halála előtti egy-két évben valami elromlott, elmúlt a szerelem, kihűlőben volt a kapcsolat, de a gyerekek összetartották a házasságát, ők szentek és sérthetetlenek voltak számára” – mondta a Borsnak Zámbó Árpy, aki azt is elárulta, testvére nem egyszer hűtlen volt a feleségeihez, de a híresztelésekkel ellentétben nem volt sem alkoholista, sem hirtelen haragú.