Sáfrány Emese, Aleska feltűnése óriási felháborodást keltett az Exatlonban a bajnokok között: videó

felháborodás Aleska Diamond Exatlon Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon legújabb részében újabb játékosok érkeztek a bajnokok és a kihívók csapatába is. Ám a kezdeti öröm hatalmas felháborodásba csapott át.

A bajnok csapat nagyon kiakadt azért, mert új társukként az egykori pornószínésznőt, jelenlegi légtánc Európa-bajnokot, Sáfrány Emesét kapták. Gelencsér Timi és Rákóczi Reni a lányok részéről, de az olimpiai bajnok Dombi Rudolf, Ungvári Miki és Fodor Rajmund is teljesen kiakadtak, amikor meglátták, kivel lesznek egy csapatban. Nagy valószínűséggel ez a sokk is közrejátszhatott abban, hogy két hét után el kellett hagyniuk a kényelmes tengerparti villát és vissza kellett költözniük a nomád körülmények közé, a dzsungelbe.

A következő adás összefoglalójából az is kiderül, hogy az Aleska Diamond néven futó egykori felnőttfilmesnek nem lesz könnyű dolga a csapattal, akik egyáltalán nem hajlandók őt bajnokként kezelni.

Hosszú Katinka a válás után is csúnyán kibabrálhat volt férjével, Shane Tusuppal, ha akarhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-hosszu-katinka-a-valas-utan-is-csunyan-kibabralhat-volt-ferjevel-shane-tusuppal-ha-akar.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága végérvényesen véget ért, miután sikerült megegyzeniük az évek alatt felhalmozott vagyonról. Ám Katinka még így is csúnyán ki tud szúrni egykori férjével, ha akar...TV + SztárokKapás Bogi elárulta, volt-e rajta bugyi, amikor egy villantásgyanús fotót készítettek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-kapas-bogi-elarulta-volt-e-rajta-bugyi-amikor-egy-villantasgyanus-fotot-keszitettek-rola.htmlKapás Bogi a közösségi oldalán villantott: persze egyből megindult a találgatás, vajon az ominózus fotón viselt-e bugyit... TV + Sztárok--Megjelent Hamar Barni, Az Ének Iskolája szereplőjének első albumahttp://www.life.hu/sztarok/20190129-megjelent-hamar-barni-az-enek-iskolaja-szereplojenek-elso-albuma.htmlEmlékeztek még Hamar Barnira? A fiút 11 éves korában ismerhette meg az ország, amikor Hajós András mentoráltjaként kápráztatta el az országot énektudásával. Azóta eltelet öt év, Barni pedig jóképű fiatal férfivá érett, és kiadott egy lemezt is.TV + SztárokOrigoAndy Vajna temetése zártkörű lesz: nem nyilvánosak a részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-andy-vajna-temetese-zartkoru-lesz-nem-nyilvanosak-a-reszletek.htmlAndy Vajnát csütörtökön helyezik örök nyugalomra, ennél többet azonban nem lehet tudni a producer temetéséről. Az ugyanis nem lesz sajtónyilvános. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta, hogyan nézett ki Andy Vajna 21 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vajna-timi-megmutatta-hogyan-nezett-ki-andy-vajna-21-evesen.htmlA gyászoló Vajna Timi egy régi fotót osztott meg elhunyt férjéről. Azt írta hozzá, ez a kedvenc képe. TV + SztárokOrigoA Survivor egykori versenyzőjének, Panyik Anitának az éltét másolja őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190129--a-survivor-egykori-versenyzojenek-panyik-anitanak-az-eltet-masolja-orult-rajongoja.htmlŐrült rajongója szó szerint lemásolja Panyik Anita, vagyis a Survivor egykori játékoásnak életét. Még két exbarátjával is összejött a nő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.