Az Ázsia Expressz után szakított Kulcsár Edina és Csuti

Forrás: Instagram/Csuti -
Ázsia Expressz Kulcsár Edina Csuti szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina összepakolta a cuccait, és elhagyta Csutit az Ázsia Expressz után. Elárulták, hogyan sikerült megoldani a problémáikat. 

Kulcsár Edina és Csuti ma már igazi családként élnek, férjként és feleségként nevelik közös gyermeküket. Kapcsolatukban nyoma sincs problémának, de ez nem volt mindig így. Kiderült, hogy Edina szakított Csutival az Ázsia Expressz című műsor után.

Kulcsár Edina és Csuti szakítottak az Ázsia Express után Forrás: Instagram/Csuti

amikor összepakolta a cuccait és elment, romokban hevertem, sőt sírtam is,

Meglepetés MagazinnakBlikk

Shane Tusup Budapesten van – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-shane-tusup-budapesten-van.htmlShane Tusup egy budapesti fotót osztott meg az Insta-storyjában: úgy tűnik, a magyar fővárosban van. TV + Sztárok--Közös műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor: továbbra is nagy a feszültség közöttükhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-kozos-musorban-hajdu-peter-es-domsodi-gabor-tovabbra-is-nagy-a-feszultseg-kozottuk.htmlÉvekkel a konfliktusuk után újra közös műsorban szerepel Hajdú Péter és Dömsödi Gábor. A két tévés egyelőre nem tudja, miként viselkednek majd egymással az adásban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Andi a fenekével terelte el szerelme, Szabó Ádám figyelmét a focimeccsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-toth-andi-fenekevel-terelte-el-szerelme-szabo-adam-figyelmet-a-focimeccsrol.htmlTóth Andi a kerek idomaival próbálta felvenni a versenyt egy focimeccsel, amelyet a párja, Szabó Ádám nézett. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás egy titkos esküvőn akarja elvenni Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-zsidro-tamas-egy-titkos-eskuvon-akarja-elvenni-dobo-katat.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata az elmúlt években összecsiszolódtak, igazi családként élik a mindennapjaikat, ezért nem meglepő, hogy szóba került köztük az esküvő. Kiderült, hogy Zsidró egy titkos ceremónián szeretné elvenni Katát. TV + Sztárok--VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nehéz időszakáról vallott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-koholak-alexa-nehez-idoszakarol-vallott-kozossegi-oldalan.htmlMeglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán Koholák Alexa. Arról beszélt, hogyan változott meg az élete azóta, amióta megismerte férjét, Balázst. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.