Emiliano Sala eltűnt focista repülőjének egy darabját moshatta partra a víz

Forrás: AFP/Loic Venance -
Emiliano Sala keresés eltűnés focista repülőgép Franciaország baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem találták meg azt a magánrepülőgépet, amelyen a Cardiff City focicsapathoz frissen igazolt játékos, Emiliano Sala utazott. Néhány nappal ezelőtt azonban Franciaország partjainál a víz néhány ülésdarabot sodort ki. Úgy vélik, a focista gépének darabjai lehetnek. 

A múlt héten tűnt el egy magánrepülőgép, amelyen a Cardiff City focicsapat frissen igazolt játékosa, Emiliano Sala utazott. A focistát egyébként rekordösszegért, 15 millió fontért szerződtették – írja a The Sun.

A gép maradványait még mindig nem találták meg. Néhány nappal ezelőtt azonban a franciaországi Surtainville partjainál kisodort a víz néhány ülésdarabot, amelyek repülőgépből származnak. A szakértők azt mondják, hogy a focista gépének darabjai lehetnek.

Emiliano Salát gyászolja a futballvilág Forrás: AFP/Loic Venance

Ahogy mi is megírtuk: adományokból indítják újra a keresést az eltűnt magángép és a focista megtalálásának érdekében. Az expedíciónál a legmodernebb eszközöket vetik majd be. A zord időjárás miatt azonban még nem tudták megkezdeni a keresést, valószínűleg a hétvégén kerül majd rá sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.