Még mindig nem találták meg azt a magánrepülőgépet, amelyen a Cardiff City focicsapathoz frissen igazolt játékos, Emiliano Sala utazott. Néhány nappal ezelőtt azonban Franciaország partjainál a víz néhány ülésdarabot sodort ki. Úgy vélik, a focista gépének darabjai lehetnek. 

A múlt héten tűnt el egy magánrepülőgép, amelyen a Cardiff City focicsapat frissen igazolt játékosa, Emiliano Sala utazott. A focistát egyébként rekordösszegért, 15 millió fontért szerződtették – írja a The Sun.

A gép maradványait még mindig nem találták meg. Néhány nappal ezelőtt azonban a franciaországi Surtainville partjainál kisodort a víz néhány ülésdarabot, amelyek repülőgépből származnak. A szakértők azt mondják, hogy a focista gépének darabjai lehetnek. 

Emiliano Salát gyászolja a futballvilágForrás: AFP/Loic Venance

Ahogy mi is megírtuk: adományokból indítják újra a keresést az eltűnt magángép és a focista megtalálásának érdekében. Az expedíciónál a legmodernebb eszközöket vetik majd be. A zord időjárás miatt azonban még nem tudták megkezdeni a keresést, valószínűleg a hétvégén kerül majd rá sor.