Michael Jackson titkos szeretőjének titulálja magát Shana Mangata, aki most elmondta, hogy szerinte a pop királya valóban zaklathatott-e gyerekeket. 

A napokban mutatták be a Michael Jacksonról szóló legújabb dokumentumfilmet, amelyben James Safechuck és Wade Robson mondják el történetüket. A Leaving Neverland című filmben azt mondják, hogy a pop királya még 10 éves koruk előtt zaklatta őket szexuálisan. Ahogy mi is megírtuk: a film olyannyira megrázó részleteket tartalmaz, hogy a nézőkre orvosok vigyáztak, nehogy valaki rosszul legyen.

Michel Jackson titkos szeretője szerint nem igazak a vádakForrás: AFP/Patrick Kovarik

Most Shana Mangata állt elő a véleményével, aki azt állítja, hogy Jackson titkos szeretője volt a kilencvenes években. Szerinte teljességgel lehetetlen, hogy a néhai Michael Jackson valaha ilyesmit tett volna. Mint mondta: néhai szeretője igazán szenvedélyes volt és imádta a nőket. 

"Nagyon szerető és szenvedélyes férfi volt – idézi Mangata szavait a Mirror. – Szörnyű, amiket a két férfi állít a filmben. A legjobb barátai közül valók voltak, és igazán törődött velük. Szerették őt, és ő viszont szerette őket, de teljesen ártatlan módon. Soha nem gondolta volna, hogy így ellene fordulnak" – folytatta a titkos szerető. Hozzátette: részben ezek a vádak okozhatták a pop királyának halálát.