Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott.

Aurelio Caversaccio egy emberrablási ügy elsőrendű vádlottja. Az ügyészség tegnap letöltendő börtönbüntetést kért a férfira. Aureliót sokkolta a hír, és az ügyvédje is meglepődött az ügyészség indítványán.

"Gondolom, nem meglepő, ha azt mondom, ügyfelem megtört a hír hallatán. Egy ilyen kemény vádemelés esetén mindenki meg tud roppanni, főleg az, akinek nincs tapasztalata az ilyen eljárásokban. Ügyfelem igen érzékeny, így nem csoda, hogy megviselte őt, hogy börtönbüntetést kérnek rá. Még nem kaptuk meg a vádiratot, de tudomásul vesszük, hogy ez van. Ugyanakkor továbbra is vitatjuk, hogy a bűnösség alapja bizonyított-e, ám ezt most már a bíróság dönti el" - mondta Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

VV Aurelio összetört a vádemelés miattForrás: Facebook/VV Aurelio


A vádirat szerint 2017 októberében egy szórakozóhelyen az egyik ismerőse 130 ezer forintot lopott el Aureliótól. Másnap két barátjával megkereste a tolvajt, majd bántalmazta. Ennek hatására bevallotta a lopást a férfi, azt mondta, a pénzt a nagymamájánál rejtette el. Mire Aurelióék autóba tuszkolták, és odavitték, de semmit sem találtak. Eközben is többször bántalmazták. Majd írtak egy kölcsönszerződést 180 ezer forintról, amiben a sértett vállalta, hogy hetente 20 ezer forintot fizet vissza.

"Az ügyészség a vádlottakkal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A büntetett előéletű I. rendű vádlott az emberrablást a vele szemben korábban kiszabott börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el, ezért az ügyészség ezen büntetés utólagos végrehajtását is indítványozza" – nyilatkozták a lapnak a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségtől.