VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésre

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
emberrablás vádemelés VV Aurelio Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott.

Aurelio Caversaccio egy emberrablási ügy elsőrendű vádlottja. Az ügyészség tegnap letöltendő börtönbüntetést kért a férfira. Aureliót sokkolta a hír, és az ügyvédje is meglepődött az ügyészség indítványán.

"Gondolom, nem meglepő, ha azt mondom, ügyfelem megtört a hír hallatán. Egy ilyen kemény vádemelés esetén mindenki meg tud roppanni, főleg az, akinek nincs tapasztalata az ilyen eljárásokban. Ügyfelem igen érzékeny, így nem csoda, hogy megviselte őt, hogy börtönbüntetést kérnek rá. Még nem kaptuk meg a vádiratot, de tudomásul vesszük, hogy ez van. Ugyanakkor továbbra is vitatjuk, hogy a bűnösség alapja bizonyított-e, ám ezt most már a bíróság dönti el" - mondta Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

VV Aurelio összetört a vádemelés miatt Forrás: Facebook/VV Aurelio


A vádirat szerint 2017 októberében egy szórakozóhelyen az egyik ismerőse 130 ezer forintot lopott el Aureliótól. Másnap két barátjával megkereste a tolvajt, majd bántalmazta. Ennek hatására bevallotta a lopást a férfi, azt mondta, a pénzt a nagymamájánál rejtette el. Mire Aurelióék autóba tuszkolták, és odavitték, de semmit sem találtak. Eközben is többször bántalmazták. Majd írtak egy kölcsönszerződést 180 ezer forintról, amiben a sértett vállalta, hogy hetente 20 ezer forintot fizet vissza.

"Az ügyészség a vádlottakkal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A büntetett előéletű I. rendű vádlott az emberrablást a vele szemben korábban kiszabott börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el, ezért az ügyészség ezen büntetés utólagos végrehajtását is indítványozza" – nyilatkozták a lapnak a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségtől.

Arnold Schwazenegger megérkezett Andy Vajna temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-arnold-schwazenegger-megerkezett-andy-vajna-temetesere.htmlArnold Schwarzenegger késő délután egy magánrepülővel érkezett Budapestre. A világsztár miután kiosztott néhány autogramot a Fókusz kamerája elé állt, és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát.TV + SztárokOrigoEzek a sztárok titokban házasodtak össze: Berki Krisztián és Kulcsár Edina sem hirdették ki az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ezek-a-sztarok-teljes-titokban-hazasodtak-ossze.htmlEgyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket. TV + Sztárok--Óvónő lesz és külföldre költözik Mohamed Fatimahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ovono-lesz-es-kulfoldre-koltozik-mohamed-fatima.htmlMohamed Fatima bejelentette, óvónőként folytatja tovább az életét külföldön. TV + Sztárok--Sok időt tölt együtt Cinthya Dictator és Molnár Tamás énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190130-sok-idot-tolt-egyutt-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-enekes.htmlAnnak, aki követi Cinthya Dictator vagy Molnár Tamás Instagram-oldalát, feltűnhetett, hogy sok időt tölt együtt a két híresség. Vajon alakul köztük valami, vagy csak barátok? TV + Sztárok--Molnár Anikó szexi fotón mutatta meg alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-molnar-aniko-szexi-foton-mutatta-meg-alakjat.htmlMolnár Anikó hosszú harc után végre büszke az alakjára, amit szexi fotón mutatott meg követőinek. TV + Sztárok--ValóVilág 9: megfenyegették a villalakókat az Éjjel-nappal Budapest szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190130-valovilag-9-megfenyegettek-a-villalakokat-az-ejjelnappal-budapest-szereploi.htmlKemény menetnek néznek elébe a ValóVilág 9 villájának lakói. Hamarosan bokszmérkőzésen csapnak össze az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.