Zsidró Tamás egy titkos esküvőn akarja elvenni Dobó Katát

Forrás: Instagram/Dobó Kata -
Zsidró Tamás esküvő Dobó Kata titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsidró Tamás és Dobó Kata az elmúlt években összecsiszolódtak, igazi családként élik a mindennapjaikat, ezért nem meglepő, hogy szóba került köztük az esküvő. Kiderült, hogy Zsidró egy titkos ceremónián szeretné elvenni Katát. 

Zsidró Tamás évekkel ezelőtt kiszemelte magának Dobó Katát, és meghódította. Azóta egy párt alkotnak, és igazi családként élnek. Bár Kata az elmúlt időszakban sokat dolgozott, az ilyen bukkanókat ők már könnyedén veszik. Összeszokott párossá váltak, ezért is került szóba, hogy vajon terveznek-e esküvőt. Mint kiderült, Zsidró Tamás ennek a forgatókönyvét is kitalálta már.

Esküvőre készülnek Forrás: Instagram/Dobó Kata

"Természetesen elveszem Katát, csak a megfelelő időpontot várom. Egy biztos, titokban fogom megszervezni az esküvőt, hogy ő se tudjon róla" – mondta a Story Magazinnak Zsidró. Kata sem ellenkezik, úgy érzi, megtalálta azt az embert, aki mellett élni akar. "Jobb pasit nem találnék" – mondta nevetve.

VV Aurelio összetört: így reagált a vádemelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vv-aurelio-osszetort-igy-reagalt-a-vademelesre-emberrablas.htmlLetöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra. Az egykori VV szereplő ügyvédje nyilatkozott.TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nehéz időszakáról vallott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190130-koholak-alexa-nehez-idoszakarol-vallott-kozossegi-oldalan.htmlMeglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán Koholák Alexa. Arról beszélt, hogyan változott meg az élete azóta, amióta megismerte férjét, Balázst. TV + SztárokOrigoArnold Schwazenegger megérkezett Andy Vajna temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-arnold-schwazenegger-megerkezett-andy-vajna-temetesere.htmlArnold Schwarzenegger késő délután egy magánrepülővel érkezett Budapestre. A világsztár miután kiosztott néhány autogramot a Fókusz kamerája elé állt, és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát.TV + SztárokOrigoEzek a sztárok titokban házasodtak össze: Berki Krisztián és Kulcsár Edina sem hirdették ki az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ezek-a-sztarok-teljes-titokban-hazasodtak-ossze.htmlEgyes sztárok hatalmas felhajtást csinálnak az esküvőjükből, míg mások a legnagyobb titokban, meghittségben szeretnék kimondani a boldogító igent. Az alábbi magyar és külföldi sztárok az utóbbi kategóriába tartoznak, vagyis ők a legnagyobb titokban házasodtak, legalábbis megpróbálták a nyilvánosság kizárásával megrendezni az esküvőjüket. TV + Sztárok--Óvónő lesz és külföldre költözik Mohamed Fatimahttp://www.life.hu/sztarok/20190130-ovono-lesz-es-kulfoldre-koltozik-mohamed-fatima.htmlMohamed Fatima bejelentette, óvónőként folytatja tovább az életét külföldön. TV + Sztárok--Sok időt tölt együtt Cinthya Dictator és Molnár Tamás énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190130-sok-idot-tolt-egyutt-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-enekes.htmlAnnak, aki követi Cinthya Dictator vagy Molnár Tamás Instagram-oldalát, feltűnhetett, hogy sok időt tölt együtt a két híresség. Vajon alakul köztük valami, vagy csak barátok? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.