Ezzel hódította meg Zsidró Tamás Dobó Katát

Forrás: Facebook/Tomi Zsidró -
Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy éve boldog párkapcsolatban élnek, de vajon hogyan indult a nem mindennapi sztárszerelem? Először mesélnek a részletekről. 

Ahogy azt már megírtuk, tavaly ősszel kapott szárnyra a hír, mely szerint Dobó Kata és a sztárfodrász egymásba habarodtak. Akkor még senki sem sejthette, hogy mennyire lesznek tartósak az érzelmeik, de mostmár eléggé úgy tűnik, hogy kettejük között valódi szerelem szövődött. De hogy kezdődött mindez?

Egy baráti társaságban találkoztak, ahol Tamás vitorlázásra invitálta Katát, aki ugyan kicsit aggódott, hogy miről is fognak beszélgetni ők ketten a tó közepén, ám végül mindezek ellenére igent mondott a meghívásra.

Dobó Kata és Zsidró Tamás nagyon boldogok együtt Forrás: Facebook/Tomi Zsidró

"Átbeszélgettük az egész napot. (...) Aztán szépen lassan kialakult a szerelem, de ez is még hetekig tartott. Már ősz lett, mire kimondtuk: egy pár lettünk" - emlékszik vissza a gyönyörű színésznő.

"Részemről abszolút tervezett dolog volt Kata meghódítása. Én már kitaláltam őt magamnak. (...) azt én intéztem el,hogy összejöjjünk, aztán átadtam az irányítást neki" - folytatja a beszámolót Tamás.

Most pedig már igazi kis családként élnek. Kata nagyon szereti Tamásban, hogy felelősségteljes férfi, aki jó apa, és bármit megtesz a gyerekeiért. Emellett pedig külön tetszik neki, hogy jól kezeli a kirohanásait, női hisztijeit is.

Tamás pedig nagyon hálás a vörös szépségnek, hogy segített neki visszatalálni önmagához: színházba, művészközösségekbe járnak, és csupa olyan partira, ahol a fodrász már nagyon régen nem járt - írta meg a Best.

Dobó Kata új hajszínre váltott? Szőke tincseket villantott

Instagram-oldalának tanúsága szerint hajszínt váltott a magyar színésznő. Búcsút intett vörös fürtjeinek, és szőke lett Dobó Kata. Legalábbis legfissebb fotója szerint. Szerinted mi áll neki jobban? A jól megszokott vöröses árnyalat, vagy az újítő szőke tincsek? Fotó!

A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-a-leszbikus-szereto-allitja-utotte-es-rugta-ot-a-magyar-szineszno.htmlHamarosan névvel és arccal is vállalja magát a fiatal leszbikus szerető, aki azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. TV + Sztárok--Diana rettegett, hogy elveszik tőle gyermekeit a válás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-diana-rettegett-hogy-elveszik-tole-gyermekeit-a-valas-utan.htmlDiana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit. TV + Sztárok--Jakabos Zsuzsa és edzője, Petrov Iván egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170728-jakabos-zsuzsa-es-edzoje-petrov-ivan-egy-part-alkotnak.htmlSok férfi elszomorodhat a hír hallatán, de gyönyörű úszónőnk szíve bizony foglalt. Jakabos Zsuzsa nem másba szeretett bele, mint edzőjébe, Petrov Ivánba! TV + Sztárok--Molnár Anikó masszázs közben posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-molnar-aniko-masszazs-kozben-posztolt-fotot.htmlRáncai feltoltetése után most egy alapos masszázson vett rész Molnár Anikó, amelyről a Facebookon be is számolt. TV + SztárokOrigoÚjból Daniel Craig alakítja James Bondot http://www.life.hu/sztarok/20170727-daniel-craig-lesz-ismet-james-bond.htmlNapvilágra került a hír, végre megtudtuk ki fogja játszani a 007-es ügynököt. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie a válásról: a zuhanyzóban zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-angelina-jolie-a-valasrol-nyilatkozott.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig az első számú téma Hollywoodban, megszólalni viszont eddig csak a színészt hallhattuk, legalábbis hosszabban. Ezúttal azonban Angelina Jolie mondta el, hogyan élte át azt az időszakot: nem sírt a gyerekek előtt, csak a zuhanyzóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.