Brunner Márta színésznő és Ács Bálint, a Shygys egykori szépfiúja egy tanyán élnek visszavonultan, nemrég pedig egy hányatott sorsú férfit is befogadtak magukhoz.

Hosszú ideje távol élnek a város zajától, Brunner Márta és Ács Bálint egy tanyán töltik a mindennapjaikat sok-sok állat társaságában. Nyaranta lovastábort üzemeltetnek,van, hogy 30 gyerek is ott sürög körülöttük. Persze van segítségük is, egy lovász, és most egy nehéz sorsú férfit is befogadtak, a 34 éves Bendegúzt.

Ács Bálint és Brunner MártaForrás: Facebook/ Ács Bálint oldala

„Egy ismerősünk keresett meg minket tél elején. Jön a fagy, mondta, és azt kérdezte, nem akarunk-e befogadni egy hányattatott sorsú srácot – mondta a Best Magazinnak Bálint. – Nagyon nehezen illeszkedett be, mert elég vad természetű. Hároméves kora óta állami gondozott volt, és rosszabbnál rosszabb döntéseket hozott az életében. Végtelenül jóindulatú ember, csak sokszor verték át. Néha kicsit hanyagolja a munkát, de olyankor megbeszéljük a dolgot vele – tette hozzá az egykori énekes. – Mi tartjuk el őt. Rájött, hogy az eddigi döntései miatt jutott ide, tudja, hogy változnia kell. Az elmúlt három hónap alatt már elkezdtünk összecsiszolódni. Amikor idejött, még azt kérdezte, ugye nem fogjuk megverni... Kemény élete volt. Mindig azt mondja, innen megy nyugdíjba, de nem tudom, meddig marad még nálunk" – mondta Márta.