Nemet mondott Dévényi Tibor felkérésére Friderikusz Sándor

Forrás: MTI/Földi Imre -
Friderikusz Sándor Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibor műsorában olykor olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona vagy George Bush. Volt azonban két sztár, aki nemet mondott a megkeresésre: Friderikusz Sándor és Hofi Géza. 

"Nos, nagyon kevés, mindössze két híresség akadt a műsor évtizedes története során, akiket sehogyan sem tudtam rávenni arra, hogy találkozzanak az értük rajongó gyerekekkel. Egyikük Hofi Géza volt, a másikuk Friderikusz Sándor" – nyilatkozta a Ripostnak Tibi bácsi.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Hofi arra hajlandó volt, hogy a város utcáit rója velem másfél órán át, és hallgassa az érveimet, de végül nem állt kötélnek. Kerek perec megmondta, hogy nem jön ki jól a gyerekekkel. Erre nem tudtam mit mondani. Friderikusz nem indokolta meg, miért nem jön, de úgy hiszem, egyszerűen csak féltékeny volt, mert akkoriban kezdte a show-ját, és ő is arra gyúrt, hogy igazi világsztárokat szerezzen a műsorába" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.