Galambos Boglárka és Hajdú Péter együtt buliztak

buli Galambos Boglárka éjszaka Hajdú Péter party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belevetette magát az éjszakába Hajdú Péter és Galambos Boglárka, Galambos Lajos lánya. Együtt buliztak, és úgy tűnik, hogy nem először. 

Már korábban is bulizott együtt Galambos Boglárka, Galambos Lajos lánya és Hajdú Péter. Úgy tűnik, most újra együtt indultak útnak, az erről készült fotót Insta-storyba töltötte fel Lagzi Lajcsi lánya, ám a kép azóta lekerült az oldalról.

Galambos Boglárka és Hajdú Péter együtt buliztak Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Polyák Attila/Origo

A képen látható még L.L. Junior is, aki a fotó szerint szintén belevetette magát az éljszakába. Bizonyára nagyon jóban vannak.

Sztárok, akik miatt hihetünk az örök szerelemben: Tom Hanks és Meryl Streep is évtizedek óta házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-sztarok-akik-miatt-hihetunk-az-orok-szerelemben-tom-hanks-rita-wilson-meryl-streep.htmlŐk azok a sztárok, akik visszaadják az örök szerelembe vetett hitet. Hollywoodban ugyanis sajnos nagyon ritka, hogy egy házasság kiállja az idő próbáját. Az alábbi pároknak azonban sikerült az, amire mindenki vágyik: megtalálták a szerelmüket, és ki is tartottak egymás mellett. Ők bizonyítják, hogy igenis lehetséges a sírig tartó szerelem. TV + SztárokOrigoVarga Izabella elmondta, miben újul meg a Barátok közt című sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20190204-varga-izabella-elmondta-miben-ujul-meg-a-baratok-kozt-cimu-sorozat.htmlA Barátok közt a legrégebben futó napi sorozat, ami most hatalmas változásokon esik át. A Life.hu-nak a megújulásról Varga Izabella nyilatkozott, aki a kezdetektől erősíti a színészgárdát. Elárulta, hogy látványvilágban teljesen más vár majd a nézőkre. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huValóVilág 9: VV Hunor és VV Zsuzsu a jakuzziban masszírozták egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-hunor-es-vv-zsuzsu-a-jakuzziban-massziroztak-egymast.htmlVV Hunor és VV Zsuzsu egyre közelebb kerülnek egymáshoz: a jakuzziban nagyon összemelegedtek. TV + SztárokOrigoKopaszon fotózták Trokán Nórát http://www.life.hu/sztarok/20190204-kopaszon-fotoztak-trokan-norat.htmlTrokán Nóra nagyon érdekes fotózáson vett részt: a színésznő haja teljesen eltűnt. TV + Sztárok--VV Reni kiesése után találkozott Csokival: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vv-reni-kiesese-utan-talalkozott-csokival.htmlVV Reni kiesése után a kamerák előtt találkozott villabeli szerelmével, Csokival. TV + SztárokOrigoVV Reni kiesése után találkozott Csokival: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vv-reni-kiesese-utan-talalkozott-csokival.htmlVV Reni kiesése után a kamerák előtt találkozott villabeli szerelmével, Csokival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.