Idén 20. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük, idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. A Life.hu, ahogyan minden évben, most is ott lesz a helyszínen, így ti sem maradtok le idén sem semmiről. Addig is lássuk az előző évek legbotrányosabb eseményeit, legabszurdabb pillanatait!

Medveczky Ilona 45 éves ruhájának botrányos története 

Dívaként vonult be a 2017-es Story Gálára Medveczky Ilona egy merész ruhában, ám később kiderült, hogy nem ezt az öltözetet kellett volna viselnie a művésznőnek, hanem egy Pomozi Péter által készített darabot. A tervező a Story Gála után pár nappal a Facebookon fakadt ki, amiért Ilona nem az ő ruháját viselte. „Rengeteg pénzembe került ez a projekt. Rengeteg időbe és egy szerelem véget érésébe" – írta a többi között a csalódott tervező. A malőrről a művésznő is nyilatkozott. 

Medveczky Ilona 2017-benForrás: Polyák Attila/Origo

Cseke Katinka nyilvánosan balhézott a párjával 

Azt máig nem tudni, hogy min kapta fel a vizet Cseke Katinka a 2012-es Story Gálán, de nagy dologról lehetett szó, ha képes volt az egész celebvilág és újságírók szeme láttára ordítozni akkori párjával, Hassine-nal. Minden előzmény nélkül egyszer csak arra lett figyelmes a meglepett tömeg, hogy Katinka tajtékzik a táncparkett szélén a szerelmével, majd a vita az előcsarnokban folytatódott, amelynek végül a személyzet vetett véget. 

 

Ismert rockzenész tolta le a nadrágját a kamerák előtt 

Mindig kérdés, hogy a Story Gálán vajon el tudják-e engedni magukat a sztárok, nos, van olyan, akinek túlságosan is sikerült. Egy rockzenész megmozdulása tette mindenki számára felejthetetlenné és egy kicsit kínossá az estét. Az illető többet ivott a kelleténél, és miközben Nyári Károly a zongorajátékával kápráztatta el a közönséget, ő fogta magát, és letolta a nadrágját. Az illető tombolását az előtérben folytatta: negyedórás ordítozás után rátámadt a biztonsági őrökre, akik a lehető leghiggadtabban kezelték a részeg férfit. Hiába támadt rájuk ököllel, a biztonságiak nyugodtak maradtak, és végül sikerült távozásra bírni a rockert, akinek a kilétében ma sem vagyunk biztosak. 

Nyári Károly zongorajátéka alatt egy rockzenész letolta a nadrágjátForrás: Polyák Attila/Origo

 

Bombariadóval indult a 2015-ös rendezvény 

2015-ben egy bombariadó zavarta meg a Story-gálát, névtelen bejelentés miatt terelték ki a tömeget még a vacsora előtt. A celebek így kénytelenek voltak éhesen várakozni, míg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. Sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik.


És akik botrányt csaptak, amiért nem kaptak meghívást

Hiába a celebség, nem mindenki kap meghívást a gálára csak azért, mert ismert. 2015-ben Alekosz és Kiszel Tünde fakadtak ki azért, amiért nem jutott számukra hely a celebeseményen, 2016-ban pedig Baukó Évának kellett otthon maradnia. Egyikük sem hagyta persze szó nélkül az esetet: mindannyian vérig voltak sértve, amiért ki kellett hagyniuk a bulit.