A celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a minden év februárjában megtartott Story Gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig.

Idén február 9-én rendezik meg a Story Gálát, ahonnan a Life.hu, ahogy minden évben, most is jelentkezik. Megmutatjuk majd nektek, ki miben érkezett, interjúkat készítünk a legnépszerűbb hazai celebekkel, és a videóink által betekinthettek majd a magyar sztárvilág legrangosabb eseményébe. Addig is azonban egy kicsit szemezgetünk a korábbi gálák történetéből. 

Medveczky Ilona padlót fogott 

A 2012-es gálán Medveczky Ilona hatalmasat esett, miközben a New York, New York című számra táncolt. A díva elvesztette az egyensúlyát, és padlót fogott. Ilonát Rippel Feri segítette fel, mert hatalmas szoknyája akadályozta a mozgásban.


Kiszel Tündét nem hívták meg 

2014-ben Kiszel Tünde ruhája vitte a prímet, aki habos-babos pink estélyijéhez választott limuzint, és fiatal kísérője oldalán tündökölt.

Kiszel Tünde Barbie babaként ment a Story Gálára 2014-benFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

2015-ben a naptárdívának csalódnia kellett, mert nem hívták meg az eseményre. "Az idén nem veszek részt a Story Gálán, nem kaptam meghívót. Sajnálom, hogy azok nem kaptak meghívást, akik gyakran szerepeltek a magazin hasábjain, akik miatt szerették az újságot az olvasók" – mondta akkor Tünde. 

2015-ben bombariadó volt 

Négy évvel ezelőtt bombariadó zavarta meg a Story Gálát, egy névtelen bejelentés miatt ki kellett üríteni a helyiséget az ünnepi vacsora előtt. A vendégek ezért éhesen várakoztak, amíg a rendőrök kutyákkal átvizsgálták a helyszínt. A vendégek közül sokan méltatlankodtak a történtek miatt, és volt, aki elhagyta a helyszínt, mondván, inkább máshol vacsorázik. 

Majka a színpadon szelfizett 

2015-ben Majka egy különleges szelfivel lepte meg rajongóit. Miközben átvette az év férfi személyiségének járó díjat, dobott egy fotót a színpadon, az biztos, hogy ezzel a legbevállalósabb celeb díját is megkaphatta volna.

Majka szelfije a színpadrólForrás: facebook.com/majkahivatalos

Apró malőr: Ördög Nóráról majdnem leesett a ruha a 2018-as Story Gálán 

A 2018-as év műsorvezetője, Ördög Nóra elképesztően jó fejként viselkedett a ruhabakijával kapcsolatban. Egyáltalán nem zavarta, hogy a gála estéjén több hír is megjelent a ruhabalesetéről, ő is posztolt róla, elmondta, elpattant egy patent, de férje, Nánási Pál segített neki rendbe szedni az öltözékét. Ördög Nóra egyébként éppen a díját szerette volna átvenni a Story Gálán, amikor kis híján leesett róla a gyönyörű ruhája. A műsorvezető elmondta, nem a ruhával volt a gond, ő maga tehet róla, hogy az egyik patent kikapcsolódott.