Egyes hírek szerint Lady Gaga komolyan gondolkodik rajta, hogy felbontja az eljegyzését, ugyanis fülig beleszeretett Bradley Cooperbe.

Lady Gaga és Bradley Cooper nem titkolják, szoros kapcsolat alakult ki közöttük a Csillag születik forgatása alatt. A film megjelenése óta ódákat zengnek egymásról, a színész pedig nemrég váratlanul megjelent az énekesnő koncertjén is, hogy közösen énekeljék el a film betétdalát. Az erről készült felvételen is látszik, mekkora az összhang közöttük, és most egy olyan pletyka is kering róluk, hogy talán többet éreznek barátságnál. A bökkenő csak az, hogy mindketten párkapcsolatban élnek...

Lady Gaga és Bradley CooperForrás: AFP/Anthony Harvey

A német OK Magazin szellőztette meg a hírt, miszerint Lady Gaga hezitál azon, hogy a nyáron férjhez menjen-e a vőlegényéhez, Christian Carinóhoz, ugyanis teljesen elbizonytalanodott az érzéseiben. Úgy érzi, valami tényleg kialakult közte és Bradley Cooper között, és gyakran eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha összejönnének... Csakhogy a színésznek végre sikerült megállapodnia, 2017 tavaszán szült neki gyermeket a párja, Irina Shayk.