Liam Neeson őszintén vallott arról, hogy korábban meg akart ölni valakit

Forrás: AFP/Angela Weiss -
gyilkosság rasszista színész Liam Neeson vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Neeson elárulta, egyszer kis híján megölt valakit.

Liam Neeson a minap egy hosszabb interjút adott egy brit lapnak, amelynek fő témája az új bosszúállós filmje, a Dermesztő hajsza volt. Egy ponton azonban egy régi sztorira terelődött a szó. A színész elárulta, egyszer egy barátját megerőszakolta egy férfi, ő pedig annyira felháborodott az eseten, hogy kis híján megölt valakit.

Az volt az első reakcióm, hogy mégis ki volt az? Azt mondta, nem tudja. Kérdeztem, milyen bőrszínű volt. Azt válaszolta, fekete. Ezután napokig jártam az utcákat egy méretes bottal felszerelkezve, azzal a gondolattal, hogy én most megölök valakit, aki fekete. Ma már nagyon szégyellem az egészet. Szörnyű, ahogy visszagondolok rá, hogy ezt akartam tenni. Ezt még soha senkinek nem meséltem el, de most megtettem, egy újságírónak. Isten kegyelmezzen nekem" – idézi a színész szavait a Guardian.

Liam Neeson szörnyű vallomása Forrás: AFP/Angela Weiss

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.