Komoly autóbalesete volt Csongrádi Katának, S. Nagy István özvegyének, de mindenki sérülés nélkül megúszta. Sokak szerint ez annak köszönhető, hogy S. Nagy István odafentről vigyáz rá. 

Csongrádi Kata úgy érzi, hogy néhai férje, S. Nagy István folyamatosan, odafentről vigyáz rá. Ezt bizonyítja számára egy nemrég történt baleset, amelyet szerencsésen megúszott. Egy koncertről tartottak hazafelé, amikor a 4-es főúton egy kamiont előző autó frontálisan beléjük ütközött.

Csongrádi Kata szerencsésen megúszott egy komoly autóbalesetetForrás: TV2

Mind a két autó totálkáros lett, én hátul ültem, a segítőm, Józsi elöl. Ő megpróbálta elrántani az autót, de nem sikerült, mert ott van a szalagkorlát. (...) Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy fényszóróval közeledik a halál. Aztán egy hatalmas csattanás. Valami isteni csodának köszönhetően senkinek egy haja szála sem görbült” – mesélte a Mokkában Csongrádi Kata. Hozzátette, mindenki csodának tartja, hogy senki nem sérült meg, és ezt annak tulajdonítják, hogy Csongrádi Kata néhai férje, S. Nagy István fentről vigyázott rájuk.