Zsidró Tamás már tudja, hogyan szeretné elvenni Dobó Katát, és most az is kiderült, hogy a színésznő igent mondana-e a sztárfodrásznak. 

Zsidró Tamás és Dobó Kata egymást támogatva, boldogságban élik az életüket, habár az elmúlt időszak mindkettejük számára kicsit nehezebb volt. Kata ugyanis a Kölcsönlakás című filmjét forgatta, ami miatt kevesebbet tudtak találkozni, de szerelme mindenben mellette állt. Az már korábban kiderült, hogy Zsidró Tamásnak szándékában áll elvenni a színésznőt, ráadásul egy teljesen titkos ceremónián. Még Kata sem tudna róla. A sztárfodrásznak tehát már van terve, de a lánykérés még nem történt meg, és eddig azt sem tudtuk, Kata hogyan vélekedik az esküvőről. A Borsnak most elárulta, hozzámenne-e Zsidró Tamáshoz.

Dobó Kata hozzámenne Zsidró TamáshozForrás: Instagram/Dobó Kata

Ha megkéri Tamás a kezem, biztosan igent mondok neki. Összecsiszolódtunk, persze, nem volt könnyű az út. Ő egy hosszú házasságból, gyerekekkel jött, én is gyerekkel és számos nyűggel érkeztem. Nem kis munka volt szinkronba jönnünk, de szerencsére sikerült. Most már csak az a dolgunk, hogy vigyázzunk egymásra” – mondta Kata.