Pirner Alma bikiniben villantott eszméletlen dekoltázst

medence mell dekoltázs kávé kebel Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli kávézás örömeiről akart egy képet posztolni Pirner Alma, ám szinte senki nem nézte a kávéját. 

Leesett a rajongók álla Pirner Alma fotójától, amellyel a kávézás örömeire próbálta felhívni a figyelmet. Ám a koffeines italról igencsak elvonja a tekintetet az, hogy egy medence partján ücsörög bikiniben, így látni engedi kerekded kebleit.

„Alma... Te egy igazi szexszimbólum vagy!” – írta az egyik kommentelő, de olyan is akadt, aki a csodás nyakéket szúrta ki.

Iszak Eszter eszméletlen alakot villantott fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-iszak-eszter-eszmeletlen-alakot-villantott-furdoruhaban.htmlBikinit húzott a hóesésben Iszak Eszter, ugyanis egy aquaparkban fotózták a csinos a modellt. Gyönyörű alakot villantott a kameráknak. TV + Sztárok--Így tiszteleg Andy Vajna emléke előtt Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-igy-tiszteleg-andy-vajna-emleke-elott-dobo-kata.htmlJövő héten bemutatják Dobó Kata első filmjét, a színésznő pedig a nézőtéren egy üres széket tart majd fenn egykori kedvesének, Andy Vajnának. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág 9: Greget meglátogatta a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190208-valovilag-9-greget-meglatogatta-kedvese.htmlKülönleges ajándékot kaptak a ValóVilág 9 játékosai. Videoüzenetet küldött nekik egy szerettük, Greget pedig meglátogathatta a kedvese. Hatalmas érzelmeknek lehettek tanúi a nézők, ám nem minden pillanat volt felhőtlen. TV + SztárokOrigoWoody Allen beperelte az Amazonthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-woody-allen-beperelte-az-amazont-szerzodesszegesert.htmlWoody Allen beperelte az Amazont, mert szerződése ellenére nem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét - írta a BBC hírportálja.TV + Sztárok--Aureliót 15 év börtön fenyegeti: teljesen összetört a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-aureliot-15-ev-borton-fenyegeti-teljesen-osszetort-a-celeb.htmlAureliót emberrablással vádolják, amit a celeb tagad. Teljesen összetört, hiszen ha bűnösnek találják, akár 15 év börtönt is kaphat. TV + SztárokOrigoEgy rendezvényen tért vissza műsorvezetőként Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-egy-rendezvenyen-tert-vissza-musorvezetokent-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa egy rendezvényen tért vissza műsorvezetőként. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.