Story Gála 2019: Ördög Nóra elárulta, milyen, amikor ideges

Cancun Story Gála 2019 idegesség utazás Mexikó Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokon múlt, hogy ne érjen vissza Mexikóból a 20. Story Gálára Ördög Nóra, pedig ő volt az est háziasszonya. A gálán a Life.hu-nak mesélt a viszontagságokról, és arról is, milyen, amikor igazán ideges. 

Ahogy mi is megírtuk: Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeikkel Mexikóba utaztak, ám a hazaút nem volt zökkenőmentes. Törölték a járatukat, így félő volt, hogy nem érnek vissza a 20. Story Gálára, amelynek Nóra volt a háziasszonya.

Ám szerencsére mégis időben megérkezett a Szépművészeti Múzeumba egy gyönyörű piros ruhában, pedig még a taxi is lerobbant az úton.

"Feszült vagyok nagyon. Képes vagyok megemelni a hangom, de a férjem nagyon jól le tud nyugtatni. Tehát kettőnk közül ő a nyugodtabb, én vagyok az idegesebb egy ilyen helyzetben. Nem szoktam azért nagyon látványos hisztiket rendezni" – mesélte Ördög Nóra a Life.hu riporterének, amikor arról kérdezte, milyen, amikor ideges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.