A 20 éves Felicity Kadlec feleségül ment zombibabájához, akit Kelly Rossinak nevez. A babája is nőnemű, ám ő képviseli az erősebbik nemet a kapcsolatban, lévén, hogy tomboy, azaz erősebbek nála a fiús jegyek. Felicity azt mondja, mióta összeházasodtak, sokkal intimebb a kapcsolatuk. 

Négy éven át párkapcsolatban élt zombibabájával, Kelly Rossival a 20 éves Felicity Kadlec. A lány egy napon úgy döntött, hogy összeköti életét a babával, aki egyébként nőnemű. 

„Kelly volt a vőlegény, ő tölti be a férfiszerepet a kapcsolatunkban, hiszen tomboy, így öltönyt viselt” – idézi Felicity szavait a Mirror. A szertartást Rhode Islanden tartották, ahol a lány többi babája is részt vett. Felicity fehér menyasszonyi ruhát viselt. 

A pár most Vinitában, Oklahoma államban él, a lány azt mondja, hogy sokkal intimebb a kapcsolata a zomibabával, mint a házasságuk előtt. Azt is megmagyarázta, hogy miért pont ezzel a babával akart házasságra lépni, amit elhunyt édesapjától kapott ajándékba 13 éves korában. 

„Mikor apám fél évvel ezelőtt meghalt, Kellyben találtam meg a biztonságot, mert az apám ajándékozta nekem. Végül megengedtem magamnak, hogy felszínre kerüljenek az érzelmeim. Nem mindenki ért egyet a szerelmi életemmel, de soha nem voltam boldogabb” – mesélte Felicity. Hozzátette: az sem zavarja, hogy a baba arca véres és nincs állkapcsa, így is szereti.