Számos megdöbbentő történettel állt már elő a magát Noah-nak nevező időutazó, aki legutóbb a 2019-es évre tett jóslatokat. Állítása szerint 2030-ból érkezett, most pedig leleplezte utolsó titkát, megmutatta az időgépét, ami egy kocka.

Korábban már mi is beszámoltunk Noah-ról, arról a férfiról, aki időutazónak vallja magát. Állítása szerint 2030-ból érkezett a jelenbe azért, hogy figyelmeztesse az emberiséget a közelgő veszélyekre. Legutóbb a 2019-es évre tett jóslatokat. Szerinte hatalmas hóvihar söpör majd végig az USA egész területén, de nő az ufóészlelések száma, sőt feltalálják a robotszemet is, amely visszaadja a vakok látását. 

Most pedig a végső titkát leplezte le egy új videóban, amelyben szokás szerint kitakarták az arcát és eltorzították a hangját – írja az Express. Teátrális hanglejtéssel jelentette be, hogy most megmutatja a nagy nyilvánosságnak, hogyan tud az időben utazni. Egy gyűrött papírzacskót húzott elő, amelyben ott lapult egy fekete kocka. Szerinte ez nem egy közönséges kocka, hanem egy jövőbeli technológia, amely valójában nehezebb, mint amilyennek tűnik. 

„Bizonyára a videó közzétételével nagy figyelmet kapok majd a kormánytól. Ötletem sincs, hogy mekkora veszélynek teszem ki magam azzal, hogy ezt most bemutatom. Nem lepődnék meg, ha eltűnnék” – mondta Noah a videóban, aki bizonyára elhiszi, amit mond, hiszen már hazugságvizsgálatnak is alávetette magát. Azt azonban nem tudtuk meg, pontosan hogyan működik a kocka.