Ördög Nóra majdnem lekéste a Story Gálát: kínos lett volna, hiszen ő volt a műsorvezető

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Story Gála 2019 műsorvezető taxi Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és családja nemrégiben Mexikóban nyaralt. Habár maga az utazás számos kellemes élménnyel ajándékozta meg őket, a hazaút már korántsem volt ennyire jó. Sőt! Nóra éppen hogy hazaért a varázslatos helyszínről a Story Gálát megelőző estén, de még a gálára tartó taxija is lerobbant. 

Finoman szólva is kalandosra sikerült Ördög Nóra és családja nyaralása. Ahogy korábban írtunk róla, volt egy kis probléma a hazaúttal, a repülő, amellyel hazajöttek volna, késett, majd egyáltalán nem indult el. A tervezettnél hosszabbra sikerült így a nyaralás, ami ugyan jól hangzik, csak éppen nem az akkor, amikor fáradtan, két kisgyerekkel az öledben töltesz a repülőtéren hosszú órákat...

Ördög Nóra Forrás: Polyak Attila/Origo

Végül Nóra éppen a gála előtti estén ért haza, ám ezután sem maradt kellemetlenségek nélkül: a gálára tartva lerobbant a taxi, amely a helyszínre szállította volna. „Azt hiszem, valaki jelezni akarja nekem: itt az ideje, hogy néhány hétig ne menjek sehova” – mondta Ördög Nóra a Blikknek, aki egyelőre nem tudja, mikor lesz látható újra a TV2 képernyőjén. Van ugyanis olyan műsor, amelyet már leforgatott, és természetesen új felvételek is lesznek, de hogy a csatorna melyiket mikorra időzíti, egyelőre titok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.