Ördög Nóra és családja nemrégiben Mexikóban nyaralt. Habár maga az utazás számos kellemes élménnyel ajándékozta meg őket, a hazaút már korántsem volt ennyire jó. Sőt! Nóra éppen hogy hazaért a varázslatos helyszínről a Story Gálát megelőző estén, de még a gálára tartó taxija is lerobbant. 

Finoman szólva is kalandosra sikerült Ördög Nóra és családja nyaralása. Ahogy korábban írtunk róla, volt egy kis probléma a hazaúttal, a repülő, amellyel hazajöttek volna, késett, majd egyáltalán nem indult el. A tervezettnél hosszabbra sikerült így a nyaralás, ami ugyan jól hangzik, csak éppen nem az akkor, amikor fáradtan, két kisgyerekkel az öledben töltesz a repülőtéren hosszú órákat... 

Ördög NóraForrás: Polyak Attila/Origo

Végül Nóra éppen a gála előtti estén ért haza, ám ezután sem maradt kellemetlenségek nélkül: a gálára tartva lerobbant a taxi, amely a helyszínre szállította volna. „Azt hiszem, valaki jelezni akarja nekem: itt az ideje, hogy néhány hétig ne menjek sehova” – mondta Ördög Nóra a Blikknek, aki egyelőre nem tudja, mikor lesz látható újra a TV2 képernyőjén. Van ugyanis olyan műsor, amelyet már leforgatott, és természetesen új felvételek is lesznek, de hogy a csatorna melyiket mikorra időzíti, egyelőre titok.