Oszter Sándor: „Milliókat költöttem, mégis bíróság elé állítanak”

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
bíróság Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándornál betelt a pohár.

Ahogy korábban mi is írtunk róla, Oszter Sándor építkezik, a diósjenői polgárok pedig rettegnek. A színész tórendszert építtet diósjenői birtokára, a helyiek pedig attól félnek, ezzel tönkreteszi a gyönyörű környezetet. Tartanak a belvíztől és az apadástól is, a munkagépektől pedig nem tudnak pihenni, dolgozni. „Hatméteres vízsugár ömlik egyesek kertjére” – állítják a lakók, pedig ebből semmi nem igaz. „Természetbarát vagyok és a rend híve. Három mérnöknek fizettem, hogy megfeleljen a tó a vizes élőhelyek feltételeinek. Ide is költöztek szürke gémek, vadlibák, vadkacsák, kócsagok, a vízben békák, siklók, halak sokasága él. Nemsokára visszatér a fekete gólyánk is” – mesélte a színész a Blikknek, aki napi húsz kiló eleséget ad a tavi állatoknak, és eredetileg azt akarta, hogy gyerekek tanulmányozhassák nála a vízi világot.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Zih Zsolt

Oszter ellen jelenleg veszélyeztetés miatt folyik közigazgatási per. A katasztrófavédelem többször kiszállt már ellenőrizni a tó biztonságát, míg a színész állítja, amiatt senkinek sem kell aggódnia. Egy független ingatlanszakértő szerint ha minden mérés és engedély rendben van, a tó maradhat. Ha viszont kedvezőtlen határozat születik, be kell temettetnie a tavait, amelynek a sokmilliós költsége is őt terheli – mondta egy másik szakértő.

Első házasságok, amikre már nem is emlékszünk: Bradley Cooper Jennifer Esposito férje volthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-elso-hazassagok-amikre-mar-nem-is-emlekszunk-bradley-cooper-jennifer-esposito.htmlHollywoodban teljesen szokványos, hogy a sztárok életük során többször házasodnak, néhány esküvő pedig olyan régen történt, hogy el is feledkeztünk róla. Íme azok a volt feleségek, akik egy A listás hírességhez mentek hozzá egykor, de amíg a párjuk csillaga felfelé ívelt, ők a feledés homályába merültek. Többnyire már arra a tényre sem emlékszünk, hogy ők valaha házasok voltak. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Adri és Roli vad csókban forrtak össze a párbaj előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-valovilag-9-adri-es-roli-vad-csokban-forrtak-ossze-a-parbaj-elott.htmlSzappanoperát kell forgatniuk a ValóVilág 9 játékosainak. A heti feladat teljesítése közben Rolinak és az azóta kiesett Adrinak csókolóznia kellett, ami igencsak hevesre sikerült. TV + SztárokOrigoFegyveres őrök vigyáznak Palik László biztonságára az Exatlon Hungary forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fegyveres-orok-vigyaznak-palik-laszlo-biztonsagara-az-exatlon-hungary-forgatasa-alatt.htmlFegyveres őrök vigyáznak Dominikán az Exatlon Hungary játékosaira és a műsor házigazdájára, Palik Lászlóra. TV + Sztárok--Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse félmeztelenül simulnak egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-palvin-barbara-es-szerelme-dylan-sprouse-felmeztelenul-simulnak-egymashoz.htmlElkészült Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse első közös fotósorozata. A képek között pedig megbújik egy igazán pikáns darab is. TV + Sztárok--Tragikus autóbalesetben elhunyt a londoni rapper, Cadethttp://www.life.hu/sztarok/20190211-tragikus-autobalesetben-elhunyt-a-londoni-rapper-cadet.htmlTragikus autóbalesetben elhunyt a londoni rapper, Cadet. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Szulák Andrea a lányával bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-szulak-andrea-lanyaval-bulizott.htmlInfluenzásan ment a 20. Story Gálára Szulák Andrea. Mint kiderült, a lánya, Rozina miatt vállalta, hogy így is részt vesz a rendezvényen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.