Önként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta. 

„Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt. A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket” – mesélte a Blikknek Sáfrány Emese, aki önként hagyta ott az Exatlon Hungary játékát, hiszen nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel. 

Sáfrány Emese nem folytatta az Exatlon Hungary versenyétTV2

Mint mondta: egy-két kivételtől eltekintve senki nem mondta el neki, hogy mi a problémájuk. „Nyolcan voltak ellenem, és ez bántott. Nem álltam bele a konfliktusokba, és erre büszke vagyok. Bármit tettem, nem tudtam megfelelni, sőt bármihez fogtam, az vitát szült” – fejtette ki Sáfrány Emese, aki a felnőttfilmek után légtornára váltott, felnőtteket és gyerekeket is egyaránt tanít. 

Elismerte, hogy a fizikai állapota nem volt megfelelő a versenyre, hiszen épp a pihenőidőszakát töltötte. Az Exatlon első napján megnyert egy megmérettetést, úgy érzi, ha nem kezdték volna ki rögtön, nagyobb lendülettel tudta volna folytatni. „Ha rám ragasztják, hogy béna vagyok, egy idő után el is kezdek úgy viselkedni. Már a második naptól azzal a stresszelő gondolattal kezdtem versenyezni, hogy vajon mit fogok elrontani” – fogalmazott Sáfrány Emese, aki leszögezte, hogy nem haragszik senkire, de úgy érezte, haza kell jönnie.