A Valentin-nap alkalmából összeszedtük azokat a – nyilvánosság előtt – szingli magyar sztárokat, akik szerintünk összeillenének. Természetesen ez csak vicces felvetés, hiszen kívülállóként nehéz lenne komolyan meghatározni, kiknek a személyisége passzol, de azért eljátszottunk a gondolattal. Íme, az így kialakult párosok.

Iszak Eszter – Baronits GáborIszak Eszti azóta nem nagyon beszél a magánéletéről, mióta Dobrády Ákossal szakítottak, ám úgy tudni, hogy nincs másik férfi az életében, de szerintünk Baronits Gáborral remek párost alkotnának. Ugyan van két év korkülönbség köztük Iszak Eszti javára, de ez nem jelenthet akadályt.

Baronits Gábor és Iszak EsztiForrás: TV2, Hirling Bálint/Origo


Danny Blue – Zimány LindaZimány Lindának azóta nincs barátja, mióta szakítottak Kedves Ferenccel, ennek pedig már két éve, Danny Blue-nak pedig ennél is régebben volt olyan kapcsolata, amit felvállalt volna a nyilvánosság előtt. A mentalista korábban elárulta, hogy kik a zsánerei: a magas sarkús, okos, intelligens, vicces és nyitott nők. Ezek alapján pedig Zimány Linda tökéletes lehetne a számára.

Danny Blue és Zimány LindaForrás: Story4, Instagram/lindazimany


Bereczki Zoltán – Osvárt AndreaUgyan Bereczki Zoltánt mostanában szinte üldözik a nők – főleg azóta, hogy a Drága örökösökben rosszfiút alakít –, tudtunkkal még nem találta meg az igazit. Osvárt Andreáról pedig nyáron derült ki, hogy két év után szakított olasz szerelmével, és egyelőre neki sincsen új kapcsolata. Andi és Bereczki korban mindenképpen illenének egymáshoz, és persze a szakmájuk okán is biztosan találnának közös témát.

Bereczki Zoltán és Osvárt AndreaForrás: Margitay Klára/Life.hu, Adrián Zoltán/Origo


Dzsudzsák Balázs – Koroknyai VirágDzsudzsák Balázs régóta él agglegényként, bár sokszor bulizik csinos nők társaságában, ám ezekből nem született kapcsolat, legalábbis nem a nyilvánosság előtt felvállalt, tartós szerelem. Koroknyai Virág, a 2017-es Magyarország Szépe nyertesének sincs jelenleg párkapcsolata, és első ránézésre nagyon passzolnának a focistával.

Dzsudzsák Balázs és Koroknyai VirágForrás: Instagram/Dzsudzsák Balázs, Instagram/viragkoroknyai