Szingli magyar sztárok, akik szerintünk összeillenének: Iszak Eszti és Baronits Gábor szép pár lennének

Forrás: TV2, Hirling Bálint/Origo -
Bereczki Zoltán szingli Iszak Eszter Osvárt Andrea Koroknyai Virág Zimány Linda Baronits Gábor Danny Blue sztár Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap alkalmából összeszedtük azokat a – nyilvánosság előtt – szingli magyar sztárokat, akik szerintünk összeillenének. Természetesen ez csak vicces felvetés, hiszen kívülállóként nehéz lenne komolyan meghatározni, kiknek a személyisége passzol, de azért eljátszottunk a gondolattal. Íme, az így kialakult párosok.

Iszak Eszter – Baronits Gábor

Iszak Eszti azóta nem nagyon beszél a magánéletéről, mióta Dobrády Ákossal szakítottak, ám úgy tudni, hogy nincs másik férfi az életében, de szerintünk Baronits Gáborral remek párost alkotnának. Ugyan van két év korkülönbség köztük Iszak Eszti javára, de ez nem jelenthet akadályt.

Baronits Gábor és Iszak Eszti Forrás: TV2, Hirling Bálint/Origo


Danny Blue – Zimány Linda

Zimány Lindának azóta nincs barátja, mióta szakítottak Kedves Ferenccel, ennek pedig már két éve, Danny Blue-nak pedig ennél is régebben volt olyan kapcsolata, amit felvállalt volna a nyilvánosság előtt. A mentalista korábban elárulta, hogy kik a zsánerei: a magas sarkús, okos, intelligens, vicces és nyitott nők. Ezek alapján pedig Zimány Linda tökéletes lehetne a számára.

Danny Blue és Zimány Linda Forrás: Story4, Instagram/lindazimany


Bereczki Zoltán – Osvárt Andrea

Ugyan Bereczki Zoltánt mostanában szinte üldözik a nők – főleg azóta, hogy a Drága örökösökben rosszfiút alakít –, tudtunkkal még nem találta meg az igazit. Osvárt Andreáról pedig nyáron derült ki, hogy két év után szakított olasz szerelmével, és egyelőre neki sincsen új kapcsolata. Andi és Bereczki korban mindenképpen illenének egymáshoz, és persze a szakmájuk okán is biztosan találnának közös témát.

Bereczki Zoltán és Osvárt Andrea Forrás: Margitay Klára/Life.hu, Adrián Zoltán/Origo


Dzsudzsák Balázs – Koroknyai Virág

Dzsudzsák Balázs régóta él agglegényként, bár sokszor bulizik csinos nők társaságában, ám ezekből nem született kapcsolat, legalábbis nem a nyilvánosság előtt felvállalt, tartós szerelem. Koroknyai Virág, a 2017-es Magyarország Szépe nyertesének sincs jelenleg párkapcsolata, és első ránézésre nagyon passzolnának a focistával.

Dzsudzsák Balázs és Koroknyai Virág Forrás: Instagram/Dzsudzsák Balázs, Instagram/viragkoroknyai

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.