Szabados Ágnes híradós kirúgás Szeged RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabados Ági elárulta, ma már nem bánja, hogy néhány évvel ezelőtt kirúgták a korábbi munkahelyéről, hiszen ha ez nem történik meg, most nem dolgozna az RTL Klubnál.

Az RTL Klub híradósa, Szabados Ági meg van róla győződve, hogy az életben minden okkal történik. Ezúttal Szántó Péter vloggernek egy interjúban elárulta, annak idején igazságtalannak érzete, hogy kirúgták szegedi munkahelyéről, de utólag belátta, lehet, hogy e nélkül soha nem tartana ott, ahol most van.

Szegeden hírolvasó voltam. Úgy éreztem, hogy jó vagyok, biztos voltam benne, hogy egyszer majd a nagy RTL Klubban fogok dolgozni. Aztán behívtak, és közölték, hogy kirúgnak, mert van egy tíz évvel idősebb valaki, aki szerintük jobb, mint én. Akkor ezt őrült nagy igazságtalanságnak éreztem, de ma már tudom, hogy ha ez nem történik meg, akkor lehet, hogy soha nem kerülök ide."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.