Szerelemről, párkapcsolatról tartott előadást Várkonyi Andrea, aki nem tudta kikerülni, hogy a saját életéről is meséljen egy kicsit.

"Nem akarok úgy csinálni, mintha nem én lennék az, akivel tele vannak a címlapok. Én vállalom, ami történt, nem kell semmit szégyellnem. Hoztam egy döntést, amit nem bántam meg. Kicsit belehaltam, kicsit összetört benne a szívem, de jól tettem, hogy kiléptem abból a kapcsolatból" – mondta a színpadon Várkonyi, akivel a szereplés után a Blikk készített interjút.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi: "Ez most nem könnyű időszak"Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

"Amit mondtam, hogy összetörtem, az igaz, de már jól vagyok. Arccal előre, a jövő felé nézek, helyére kerültek a dolgaim, tök jól vagyok. Amivel akartam, már szakítottam, ez igaz a munkára is, és most hatalmas nyugalom van bennem. Sokan meg is jegyzik, hogy ez a harmónia sugárzik rólam, és örülök, hogy mások ezt tapasztalják. Nem tudnám megjátszani, hogy minden rendben van, ha nem így lenne. 

Egyedül vagyok, és egyáltalán nem központi téma, hogy legyen valaki. 

Most a feldolgozás és a nyugodt várakozás fázisában vagyok, de biztos vagyok benne, ha majd nyitott leszek, lesz valakim" – tette hozzá Várkonyi.

Ahogyan 2018 októberében mi is megírtuk, a pár 12 év után szakított egymással, ekkor még nem tudták, hogy a döntésük pusztán átmeneti vagy végleges. Erről Bochkor Gábor így nyilatkozott:

"A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges, vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra."

Később felreppent a hír, hogy Andrea egy másik férfi miatt hagyta el Bochkort, de ezt a hírt a gyönyörű műsorvezető aztán cáfolta.