Kiss Ramóna újszülött kisfiával és szerelmével Valentin-napozott – Fotó

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
Lékai Máté Valentin nap Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt adott életet első kisfiának Kiss Ramóna, aki az idei szerelmesek napját is vele töltötte.

Vacsora, virágok, szerelmes összebújások – sokan így ünnepelték a szerelmesek napját, vagyis a Valentin-napot, Kiss Ramónáék azonban fáradtan, karikás szemmel, mégis boldogabban, mint valaha: kisfiuk, Lékai Noé társaságában telt az ünnep, amit Rami egy cuki apa-fia fotóval koronázott meg a nap végén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az Én Valentin-napom! #asracokakikertodavagyok #Noebaba @lekaimate

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Pintér Tibor exe, Rubos Frida is újra szerelmes: árulkodó fotókat tett fel a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pinter-tibor-exe-rubos-frida-is-ujra-szerelmes-arulkodo-fotokat-tett-fel-kozossegi-oldalara.htmlPintér Tibor exbarátnője, Rubos Frida elárulta, miért is szakítottak valójában a színésszel és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + Sztárok--Így emlékezik Andy Vajnára a Die Hard-filmek direktora - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-emlekezik-andy-vajnara-a-die-hard-filmek-rendezoje.htmlJohn McTiernan, a Die Hard-filmek, a Ragadozó vagy épp a Thomas Crown-ügy rendezője jól ismerte a közelmúltban elhunyt Andy Vajnát, hiszen több filmen is dolgoztak együtt. TV + Sztárok--27 év után is imádja egymást Szandi és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-27-ev-utan-is-imadja-egymast-szandi-es-ferje.htmlAz első csókjuk évfordulóját is ünnepli Szandi és férje, Csaba. 27 éve élnek boldog házasságban, Valentin-nap alkalmából pedig azt is megosztották a nézőkkel, hogy mi a boldogságuk és önfeledtségük titka. TV + Sztárok--Ezzel foglalkozik most Stohl András exe, Molnár Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-ezzel-foglalkozik-most-stohl-andras-exe-molnar-tunde.htmlStohl András exe, Molnár Tünde jelenleg Spanyolországban él új kedvesével. TV + SztárokOrigoJ. Lo elárulta, vőlegénye melyik testrészét szereti a legjobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-j-lo-elarulta-volegenye-melyik-testreszet-szereti-a-legjobban.htmlJennifer Lopez egy show-műsorban elárulta, melyik testrészét szereti a legjobban a vőlegényének. TV + SztárokNorthfotoVasvári Vivien most elmondta, hogy mivel tölti egy napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vasvari-vivien-most-elmondta-hogy-mivel-tolti-egy-napjat.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivien nevét, aki Luxus Vivi néven vonult be a köztudatba. Sok negatív véleménnyel találkozik, sokan kitartott feleségnek tartják. Most elmondta, hogyan vélekedik erről, és azt is elárulta, hogyan telik egy napja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.