Marsi Anikó a fiaival együtt Palik László után utazik

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Exatlon Hungary Palik László utazás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. 

Csaknem két hónapja búcsúzott el egymástól Palik László és Marsi Anikó, és bár a családjukban nem szokatlan, hogy hosszabb időre távol kell lenniük egymástól, ezt már sem a gyerekek, sem Anikó nem bírják. Ezért úgy döntött a Tények műsorvezetője, hogy a fiaival együtt a férje után utazik, aki Dominikán forgatja éppen az Exatlon Hungaryt. Addig Gönczi Gábor tartja a frontot a Tényekben.

Marsi Anikó a férje után utazik Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"

Nekem hiányzik a férjem, a gyerekeknek hiányzik az édesapjuk, jó döntésnek gondolom, hogy Laci után repülünk.

Borsnak

ValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigoVV Roli durán nekiment VV Zsuzsunak: nem tetszett neki, hogy a lány őt választotta párbaj ellenfeléül:http://www.life.hu/sztarok/20190215-vv-roli-duran-nekiment-vv-zsuzsunak-nem-tetszett-neki-hogy-a-lany-ot-valasztotta-parbaj-ellenfeleul.htmlVV Roli hiába küzdött meg néhány napja VV Adrival a bennmaradásért, az utolsó párbajon is helyt kell állnia: Zsuzsu őt nevezte meg párbaj ellenfeléül.TV + SztárokOrigoSmink nélküli arca miatt szóltak be Lena Headey-nek: ezt válaszolta a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20190215-smink-nelkuli-arca-miatt-szoltak-be-lena-headeynek-ezt-valaszolta-a-tronok-harca-sztarja.htmlLena Headey nem hagyta figyelmen kívül egyik rajongójának beszólását: keményen visszaszólt. TV + Sztárok--Kiss Ramóna újszülött kisfiával és szerelmével Valentin napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-kiss-ramona-ujszulott-kisfiaval-es-szerelmevel-valentinnapozott-foto.htmlNéhány héttel ezelőtt adott életet első kisfiának Kiss Ramóna, aki az idei szerelmesek napját is vele töltötte.TV + SztárokOrigo27 év után is imádja egymást Szandi és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-27-ev-utan-is-imadja-egymast-szandi-es-ferje.htmlAz első csókjuk évfordulóját is ünnepli Szandi és férje, Csaba. 27 éve élnek boldog házasságban, Valentin-nap alkalmából pedig azt is megosztották a nézőkkel, hogy mi a boldogságuk és önfeledtségük titka. TV + Sztárok--Ezzel foglalkozik most Stohl András exe, Molnár Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20190214-ezzel-foglalkozik-most-stohl-andras-exe-molnar-tunde.htmlStohl András exe, Molnár Tünde jelenleg Spanyolországban él új kedvesével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.