Hamarosan véget ér a ValóVilág legutóbbi szériája, már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, ki viszi haza a 36 milliós fődíjat. Ennek apropóján pedig összeszedtük a legszexibb nőket a ValóVilágból. A kilenc széria alatt bőven találkozhattunk bombázókkal!

Molnár Anikó

Molnár AnikóForrás: RTL Reggeli

Molnár Anikót sem felejtettük el a VV után, ő a második széria nagy esélyese volt. Szereplése után rengeteg sztárférfi próbálta elnyerni kegyeit, ki több, ki kevesebb sikerrel. Az utóbbi időben súlyproblémái és fogyása miatt került a figyelem középpontjába. 


Baukó Éva

Baukó ÉvaForrás: RTL2

Baukó Éva a ValóVilág negyedik szériájában szerepelt, a nehezen elfelejthető Alekosszal együtt. A celeb máig fenntartotta ismertségét, többnyire szexi fotóinak köszönhetően, és persze a tévés szereplések miatt: a BeleValót is ő vezeti Győzikével.

VV Szandika

VV Szandika igazi bombázó lettForrás: RTL Klub

Szandika szintén a negyedik ValóVilágban raboskodott a luxusbörtönben, a plasztikcica kategóriának nyerteseként. Jól megérdemelten kapta ezt a címet, de azóta nagyon megváltozott. VV Szandika elképesztően kigyúrta magát, fitneszversenyen is indult.

VV Sziszi

VV SzisziForrás: Facebook/Fekete Szilvia

VV Sziszi a ValóVilág második szériájában tűnt fel. A vörös démon sok férfi fantáziáját megmozgatta, de végül az egyik játékos, Péter nyerte el a szívét, habár kapcsolatuk a villa falain kívül nem volt rózsás.


VV Seherezádé

VV SeherezádéForrás: Instagram/Seherezádé

Seherezádé a valóságshow ötödik évadában költözhetett be a villába, és azóta is folyamatosan szerepel, bár főleg az Instagram-oldalának köszönheti, hogy ismertsége megmaradt. A ValóVilág egykori szőkeségének külseje már nem hasonlít arra, ahogy egykor a villában láthattuk: fekete hajra váltott, és táplálkozási tanácsadó lett.


VV Kinga

VV KingaForrás: Insatgram/Kutai Kinga

Kinga 22 évesen szállt versenybe a bezártságért cserébe járó pénznyereményért, Seherezádéhoz hasonlóan az ötödik szériában. Az akkor hoszteszként dolgozó szőkeség ma már anyuka. Szépségét az eltelt évek nem koptatták meg, pedig a ValóVilág 5. szériája 2011-ben indult, vagyis nem most volt.

VV Zsófi

 

VV ZsófiForrás: rtl.hu

VV Zsófi a ValóVilág hatodik szériájában szerepelt, ráadásul eljutott a fináléig, amit végül Aurelio nyert meg, de nem sokkal. A lány azóta is gyakran szerepel, habár többnyire az Instagram-táborát szórakoztatja szexi fotókkal.

VV Teo

VV TeoFotó: Nánási Pál/rtlklub.sajtoklub.tv

A bevállalós pultoslány 22 éves volt, amikor bekerült a ValóVilág hatodik szériájába, amelyet 2014 januárjától követhettek a nézők. Teo egészen áprilisig húzta a játékban, kiesése után azonban teljesen eltűnt. Annyit lehet tudni róla, hogy sokat fogyott, és nőiesedett is az elmúlt években.

VV Dóri

VV DóriForrás: Facebook/ VV Dóra

Dóri aktmodellként került be a ValóVilág hetedik évadának játékosai közé 29 évesen. 2017 novemberétől láthattuk a show-t, amelynek végeztével Dóri teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Nem találták meg lehetőségekkel, ismertségét pedig ő sem tudta, vagy talán nem is akarta fenntartani.