Döbbenetes módon tanult meg szaxofonozni Marcellina

Fotó: Csudai Sándor -
szaxofon Marcellina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina akkor érte el a legnagyobb zenei sikereket, amikor megkezdte szólókarrierjét mint énekes és szaxofonos. A művész most elárulta, mi köze van egy szállodai mellékhelyiségnek a sikerig vezető útjához.

Kirobbanó formában van Marcellina, aki nemrég töltött be 66. életévét. A művésznő most elárulta, minek köszönheti bombaformáját. „Nagyon jók a génjeim. Édesapám 91 évesen hunyt el, de általában 70-nek saccolták. Másrészt a színpad miatt vagyok annyira hiú, hogy nagyon odafigyelek az étkezésemre húszéves korom óta. Van egy nadrágom, ami a mérce. Ha nagyon kitüremkedem ebből, akkor tartok egy folyadéknapot vagy gyümölcsnapot. Fontos a méregtelenítés, reggelente rendszeresen tornázom, lépcsőzöm” – mondta a csinos előadóművész a 95.8 Sláger FM-en, ahol abba is beavatta a hallgatókat, hogyan indult a szólókarrierje mint szaxofonos előadó.

Marcellina 66 évesen is bombaformában van Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Véletlenek sorozata a pályafutásom. Lipcsében zenéltünk egy elit hotelben, de nem ott, hanem egy másik hotelben laktunk. Az odavezető út tíz perc volt gyalog. Mindig egy hangszerüzlet előtt mentem el és a kirakatban ott ragyogott egy ezüstszínű szaxofon. Szerettem volna megvenni, mert jó áron volt és úgy volt, hogy nemsokára megyünk haza, gondoltam, majd otthon továbbadom a hangszert. Azonban meghosszabbították a szerződésünket, én viszont megvettem a hangszert. Kértem hozzá egy könyvet, amiből meg tudok tanulni szaxofonozni. Mivel a szállodában közvetlenül egymás mellett voltak a szobáink, így kénytelen voltam beülni a WC-be, mert ez volt a legelzártabb akusztikailag, így nem tőlem zengett az egész hotel. Fújtam, mint a dudát, mindenki menekült. Az eredmény viszont az lett, hogy két hónap után kiálltam két dallal a színpadra. Nem szólt a legjobban, de hatalmas durranás volt, hogy egy nő így szaxofonozik” – mondta a most vasárnapi Sláger Témában Marcellina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.