Marcellina akkor érte el a legnagyobb zenei sikereket, amikor megkezdte szólókarrierjét mint énekes és szaxofonos. A művész most elárulta, mi köze van egy szállodai mellékhelyiségnek a sikerig vezető útjához.

Kirobbanó formában van Marcellina, aki nemrég töltött be 66. életévét. A művésznő most elárulta, minek köszönheti bombaformáját. „Nagyon jók a génjeim. Édesapám 91 évesen hunyt el, de általában 70-nek saccolták. Másrészt a színpad miatt vagyok annyira hiú, hogy nagyon odafigyelek az étkezésemre húszéves korom óta. Van egy nadrágom, ami a mérce. Ha nagyon kitüremkedem ebből, akkor tartok egy folyadéknapot vagy gyümölcsnapot. Fontos a méregtelenítés, reggelente rendszeresen tornázom, lépcsőzöm” – mondta a csinos előadóművész a 95.8 Sláger FM-en, ahol abba is beavatta a hallgatókat, hogyan indult a szólókarrierje mint szaxofonos előadó.

Marcellina 66 évesen is bombaformában vanFotó: Csudai Sándor - Origo

„Véletlenek sorozata a pályafutásom. Lipcsében zenéltünk egy elit hotelben, de nem ott, hanem egy másik hotelben laktunk. Az odavezető út tíz perc volt gyalog. Mindig egy hangszerüzlet előtt mentem el és a kirakatban ott ragyogott egy ezüstszínű szaxofon. Szerettem volna megvenni, mert jó áron volt és úgy volt, hogy nemsokára megyünk haza, gondoltam, majd otthon továbbadom a hangszert. Azonban meghosszabbították a szerződésünket, én viszont megvettem a hangszert. Kértem hozzá egy könyvet, amiből meg tudok tanulni szaxofonozni. Mivel a szállodában közvetlenül egymás mellett voltak a szobáink, így kénytelen voltam beülni a WC-be, mert ez volt a legelzártabb akusztikailag, így nem tőlem zengett az egész hotel. Fújtam, mint a dudát, mindenki menekült. Az eredmény viszont az lett, hogy két hónap után kiálltam két dallal a színpadra. Nem szólt a legjobban, de hatalmas durranás volt, hogy egy nő így szaxofonozik” – mondta a most vasárnapi Sláger Témában Marcellina.