John McTiernan filmrendező megemlékezett Andy Vajnáról

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
John McTiernan barát Andy Vajna filmrendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna jó barátja volt John McTiernan rendező, aki most egy előadás miatt érkezett Budapestre. Megható szavakkal búcsúzott a producertől. 

John McTiernan filmrendező nagyon jó barátságot ápolt Andy Vajnával, aki egyedi jelenség volt Hollywoodban is. Egy munkaebéden ismerkedtek meg egymással, és támasza volt a nehéz időkben is, amikor a producer fia eldobta magától az életét. Andy Vajna soha nem heverte ki fia halálát, de fájdalmát nem mutatta.

Megható szavakkal emlékezett meg barátja Andy Vajnáról Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Új műsor indul ma az RTL Klubon: Isten veled, Magyarország!http://www.life.hu/sztarok/20190218-uj-musor-indul-ma-az-rtlen-isten-veled-magyarorszag.htmlÚj műsor indul az RTL Klubbon, Isten veled, Magyarország címmel. Családok szívszaggató történetét ismerhetik meg a nézők, akik egy új élet reményében elhagyták az országot, valamint olyan embereket is bemutatnak majd, akik Magyarországra érkeztek, hogy itt kezdjék újra az életüket. Az RTL hírigazgatója, Kotroczó Róbert mesélt a műsor kulisszáiról. TV + Sztárok--VV Greg: "Nemtelen sellő vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190218-vv-greg-nemtelen-sello-vagyok.htmlA korábbi Ken baba - aki most már VV Greg - lett a ValóVilág 9 szériájának harmadik helyezettje. A fináléból való kiesését követően exkluzív interjút készítettünk vele csalódottságáról, jövőbeni terveiről, nemtelenségéről és a sellőfiú létéről. Greg azt is elmondta, szeretne-e még Ken babaként létezni.TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja: hét nővel csalta meg a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190218-oszter-sandor-felesege-allitja-het-novel-csalta-meg-a-ferje.htmlOszter Sándor és Failoni Donatella idán ünneplik negyvenedik házassági évfordulójukat. A hosszú házasságra nincsen receptjük, azt viszont Donatella a Borsnak elmondta, hogy az ő kapcsolatuk mitől működik.TV + Sztárok--Szinetár Dóra csodás szerelmi vallomással lepte meg Makranczi Zalánthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-szinetar-dora-csodas-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-markanczi-zalant.htmlSzinetár Dóra csodálatos szerelmi vallomással lepte meg kedvesét, Makranczi Zalánt. TV + SztárokOrigoKirabolták Hajas László fodrászüzletéthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-kiraboltak-hajas-laszlo-fodraszuzletet.htmlEgy nagy értékű hajvágógépet lopott el egy férfi Hajas László fodrászüzletéből, aki feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDiana hercegné John Travolta helyett inkább egy balett-táncossal táncolt volna a Fehér Házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190217-diana-hercegne-john-travolta-helyett-inkabb-egy-baletttancossal-tancolt-volna-a-feher-hazban.htmlKiderült, hogy 1985-ben a Fehér Házban Diana nem is akart John Travoltával táncolni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.