Tóth Verától a fogyása miatt pártoltak el a barátok

fogyás barátok Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, miután elkezdett fogyni, sok barátja elpártolt mellőle.

Tóth Vera az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, a fogyásának bizony voltak hátulütői is. Mint mondja, egyik barátja korábban figyelmeztette, hogy többen el fognak mellőle pártolni. Akkor nem hitt neki, pedig valóban ez történt.

Elkezdtem fogyni és elkezdtek kialakulni feszkók a baráti társaságomban. Vannak barátaim, akik a barátnőik miatt már nem barátkozhatnak velem. Addig, amíg egy dundi csaj voltam, úgy érezték, hogy nem jelentek veszély a pasijaikra. Nagyon komoly... Én ezt soha nem hittem volna, hogy valaha lesz ilyen... (...) Nekem ez kifejezetten rosszul esett, volt, hogy éjszakákat bőgtem át emiatt. Nagyon sok ember lemorzsolódott az életemben. Volt egy-két ember, aki megszokta, hogy Veruska egy gyufás skatulyából nézeget ki és néha kiinteget, ők pedig visszatolhatják ebbe a skatulyába, és amikor úgy gondolják, újra elővehetik.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.