Boros Lajos nem zárkózik el attól, hogy újra összeálljon Bochkor Gáborral

Forrás: MTI/Beliczay László -
rádió Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de a viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. 

Boros Lajos és Bochkor Gábor hosszú évekig voltak a rádiózás ikonikus alakjai, de megromlott a viszonyuk. Abbahagyták a közös műsorvezetést, és nem is keresték egymás társaságát, szóba sem álltak egymással. A közelmúltban azonban újra felvették a kapcsolatot, és úgy tűnik, mára sikerült elásni a csatabárdot olyannyira, hogy a közös munka lehetőségére sem mondanának nemet, Boros legalábbis biztosan nem.

Boros Lajos és Bochkor Gábor Forrás: MTI/Beliczay László

Mivel Bochkor Gábor legutóbbi rádiója, a Music FM megszűnt, ő jelenleg nem dolgozik a szakmában. Sokakban felmerült, hogy jó lenne, ha a két legendás műsorvezető újra összeállna. Ezzel kapcsolatban meg is kereste a Blikk Boros Lajost, aki nem zárkózott el az ötlettől.

Szívesen dolgoznék Bocsival újra együtt, nem mondanék nemet egy ilyen megkeresésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.