Haragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de a viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. 

Boros Lajos és Bochkor Gábor hosszú évekig voltak a rádiózás ikonikus alakjai, de megromlott a viszonyuk. Abbahagyták a közös műsorvezetést, és nem is keresték egymás társaságát, szóba sem álltak egymással. A közelmúltban azonban újra felvették a kapcsolatot, és úgy tűnik, mára sikerült elásni a csatabárdot olyannyira, hogy a közös munka lehetőségére sem mondanának nemet, Boros legalábbis biztosan nem.

Boros Lajos és Bochkor GáborForrás: MTI/Beliczay László

Mivel Bochkor Gábor legutóbbi rádiója, a Music FM megszűnt, ő jelenleg nem dolgozik a szakmában. Sokakban felmerült, hogy jó lenne, ha a két legendás műsorvezető újra összeállna. Ezzel kapcsolatban meg is kereste a Blikk Boros Lajost, aki nem zárkózott el az ötlettől.
Szívesen dolgoznék Bocsival újra együtt, nem mondanék nemet egy ilyen megkeresésre. Nyilván egy ilyen munka függ az egészségi állapotomtól is, holnap például egy terheléses vizsgálatra készülök, meg persze sok múlik Bochkoron is. Megmaradt bennem a lelkesedés, egyébként Voga barátommal csinálunk is egy közös internetes rádióműsort, így azt se mondhatom, hogy kijöttem volna a gyakorlatból. Ha az emberek követelnék, hogy újra összeálljunk, nem én lennék a dolog akadálya” – árulta el Boros. A lap természetesen Bochkor Gábort is megkereste, de nem sikerült elérniük.