Curtist hiába keresték, nem érték el Sebestyén Balázsék telefonon annak ellenére, hogy előzetesen leegyeztették, a Rádió 1 reggeli műsorában fog velük beszélgetni. A rapper most elárulta, mi történt. 

Sebestyén Balázsék szerettek volna a Rádió 1 reggeli műsorában beszélgetni Curtisszel az elmúlt heteiről, de az előzetes egyeztetés ellenére a rappert nem érték el telefonon. Egyelőre csak a menyasszonyán keresztül lehet felvenni vele a kapcsolatot, de hiába hívták, senki nem válaszolt. Curtis most az Instagram-oldalán reagált, elárulta, hogy mi történt.

Curtis bocsánatot kértForrás: Instagram / Curtis

„Ma 8:15-kor lett volna egy rádióinterjúm Balázsékkal, ami megmondom őszintén, nekem teljesen kiment a fejemből. Rengeteg emberrel kell találkoznom meg beszélnem, a reggeli futóprogramomat csináltam, emellett nekem nincs még telefonom – direkt. Csak a menyasszonyomnak van telefonja, rajta keresztül intézem a dolgaimat. Az ő telefonjára nem mentettük el a számot, ráadásul még le is volt halkítva, de ha föl tudta volna venni, sem értem volna haza. 8:30-kor már hívtam vissza Balázsékat, sajnos egyelőre nem tudtak adásba tenni. Mindenképpen szerettem volna nektek egy videót küldeni. Elnézést, tényleg elfelejtettem” – mondta Curtis.