Ebru Destan színésznő azt állítja, férje többször is megütötte őt

színésznő sorozat török Cennet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cennet-sorozat Özlemje állítja, férje korábban többször megütötte őt.

Három éve tart Ebru Destan válópere, azóta nem tud elválni a férjétől, gyermeke apjától, Metétől. A Cennet-sorozat sztárja azt mondja, a férfi teljesen elhanyagolta őt és a gyermeküket, a munkájától is eltiltotta és elárulta, hogy a vitáik néha tettlegességig fajultak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dün bahar,bugün kış ben anlamadım seni sayın Şubat ❄️

ebrudestan (@ebrudestan) által megosztott bejegyzés,

Egyetlen nő sem akarna kenyértörést egy tíz hónapos babával, ha nem érezné úgy, hogy ezt már nem lehet tovább bírni. (...) Én nem hiszek abban az elterjedt meggyőződésben, hogy egy férfi félreléphet, csupán ne derüljön ki. Hosszú ideig tűrtem” – idézi a Blikk a színésznő szavait a Telenovella magazinból.

A férfi persze tagadja, hogy valaha is kezet emelt volna a feleségére és a bíróság is neki adott igazat. A pár a gyermek felügyeleti jogáról sem tud megegyezni, így egyelőre nem tudni, meddig húzódik az ügy.

Így élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuighttp://www.life.hu/sztarok/20190220-igy-elnek-most-a-valovilag-nyertesei-vv-szabolcstol-vv-zsuzsuig.htmlA ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először egy női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág 9 szériájának győztesei. TV + SztárokOrigoKonkoly Ági elárulta, megváltoztatta őt a második gyermekük érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-konkoly-agi-elarulta-megvaltoztatta-ot-a-masodik-gyermekuk-erkezese.htmlKonkoly Ági második gyermeke érkezése után sokat változott: ilyen anya lett. TV + SztárokOrigoCurtis elárulta, miért nem tudták Sebestyén Balázsék elérni: elfelejtette az interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-curtis-elarulta-miert-nem-tudtak-sebestyen-balazsek-elerni-elfelejtette-az-interjut.htmlCurtist hiába keresték, nem érték el Sebestyén Balázsék telefonon annak ellenére, hogy előzetesen leegyeztették, a Rádió 1 reggeli műsorában fog velük beszélgetni. A rapper most elárulta, mi történt. TV + Sztárok--Gyanítják, hogy kisfiút vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-gyanitjak-hogy-kisfiut-var-meghan-markle.htmlSokak szerint kisfiút hord a szíve alatt Meghan Markle, barátnője ugyanis zöldeskék színű szatyorral ment a hercegné babaváró bulijára. TV + Sztárok--VV Zsuzsu minden villatársában csalódott, senkivel sem hajlandó tartani a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-zsuzsu-minden-villatarsaban-csalodott-senkivel-sem-hajlando-tartani-a-kapcsolatot.htmlVV Zsuzsu megnyerte a ValóVilág 9 játékát, majd miután kijött a luxusbörtönből, hatalmasat csalódott villatársaiban. TV + SztárokOrigoLukács Miki elárulta, évekkel ezelőtt egyik randijukon hatalmasat esett Peller Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190219-lukacs-miki-elarulta-evekkel-ezelott-egyik-randijukon-hatalmasat-esett-peller-anna.htmlLukács Miki elárulta, egyik randijukon Peller Anna hatalmasat esett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.