Szikora Róbert reagált: nem igazak az álhírek róla és Szandiról

vita Szikora Róbert veszekedés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álhíreket gyártó oldalakon jelentek meg hírek arról, hogy Szandi és Szikora Róbert között feszültség tapasztalható. A Tóth Gabival együtt dolgozó Szikora most élő adásban cáfolta az álhíreket. 

A Mokka vendége volt Tóth Gabi és Szikora Róbert, hiszen mindketten részesei annak a versenynek, amelyben megválasztják Budapest dalát.

Ám nemcsak erről volt szó, a műsor utolsó néhány percében Szikora szeretett volna reagálni a napokban megjelent álhírekre. Mint mondta: Szandi hívta fel őt nemrégiben, hogy az interneten olvasott hírek szerint ő szidalmazta Szikorát, mire az énekes szintén újságcikkben reagált.

„Szandi nagyon szomorú ettől, én meg nem olvasok ilyet – mondta Szikora. – Köszönjük szépen, jól vagyunk, Szandi is. Nem szoktunk vitatkozni, nem szoktuk a szennyesünket kiteregetni, hanem élünk becsületesen” – folytatta a zenész, aki leszögezte: nem vitatkoztak Szandival.

Sebestyén Balázsék nem tudták elérni Curtist, miután az igent mondott egy rádiós interjúrahttp://www.life.hu/sztarok/20190220-sebestyen-balazsek-nem-tudtak-elerni-curtist-miutan-az-igent-mondott-egy-radios-interjura.htmlSebestyén Balázsék megbeszéltek egy interjút a rádióban Curtissel, de a rapper nem tartotta be az ígéretét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSofőrként vállalt munkát Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190220-soforkent-vallalt-munkat-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi a megélhetésért autók beszállításával foglalkozik az éneklés mellett. TV + SztárokOrigoBoros Lajos nem zárkózik el attól, hogy újra összeálljon Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-boros-lajos-nem-zarkozik-el-attol-hogy-ujra-osszealljon-bochkor-gaborral.htmlHaragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de a viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. TV + SztárokOrigoDallopással vádolják Nagy Feróthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-dallopassal-vadoljak-nagy-ferot.htmlA Dal plágiumbotránya után most az egyik zsűritagot, Nagy Ferót vádolják dallopással. A Beatrice egyik nagy slágeréről terjesztik azt, hogy nem egészen a saját szerzeményük. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAzurák Csabáék örökbe fogadtak egy menhelyi kutyát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-azurak-csabaek-orokbe-fogadtak-egy-menhelyi-kutyat.htmlAzurák Csaba Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy új tag érkezett a családjukba: nagyon édes. TV + Sztárok--VV Zsuzsu minden villatársában csalódott, senkivel sem hajlandó tartani a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-zsuzsu-minden-villatarsaban-csalodott-senkivel-sem-hajlando-tartani-a-kapcsolatot.htmlVV Zsuzsu megnyerte a ValóVilág 9 játékát, majd miután kijött a luxusbörtönből, hatalmasat csalódott villatársaiban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.