Aleska, azaz Sáfrány Emese rájött, rossz döntést hozott akkor, amikor belevágott a pornózásba.

Mint arról már beszámoltunk, ellenségesen fogadták a csapattagok az Exatlon Hungaryben Sáfrány Emesét, aki pár nap múlva fel is adta a játékot, mert nem tudta elviselni a közeget. Úgy véli, nem becsülték meg őt a többiek, és csak az egykor pornóst látták benne.

A Story magazinnak most elmondta, fáj neki, hogy a mai napig felhánytorgatják a múltját és úgy véli, ma már biztosan nem vágna bele a felnőttfilmezésbe.

Akkor nem mértem fel, hogy ez rossz döntés, ami az egész életemre kihat majd. Hiszen teljesen más ember voltam. Harmincévesen a mostani énem nemhogy nemet mondana, de be se vonzana egy ilyen ajánlatot. Akkoriban sebezhető, kiszolgáltatott voltam.”

Aleska úgy véli, annak idején rossz döntést hozottForrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Kiemelte, továbbra sem bánta meg, hogy annak idején felvállalta a múltját.

Huszonévesen újabb döntés volt, hogy vállaltam a múltam a nyilvánosság előtt. Ezt viszont nem bánom. Számos híresség van Magyarországon, aki nem vállalja fel az igazi arcát és a múltját. Szerintem korrekt kiállni és azt mondani: ez van, vagy így kellek, vagy sehogy. Ez is én vagyok, ez által lettem az, aki. Fáj, hogy ezért a bátorságért a mai napig pofonokat kapok” – nyilatkozta Aleska, aki jó ideje légtornászattal foglalkozik, és Európa-bajnoki címet is szerzett.