Aleska elárulta, annak idején rossz döntést hozott, amikor belevágott a pornózásba

Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram -
pornó Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska, azaz Sáfrány Emese rájött, rossz döntést hozott akkor, amikor belevágott a pornózásba.

Mint arról már beszámoltunk, ellenségesen fogadták a csapattagok az Exatlon Hungaryben Sáfrány Emesét, aki pár nap múlva fel is adta a játékot, mert nem tudta elviselni a közeget. Úgy véli, nem becsülték meg őt a többiek, és csak az egykor pornóst látták benne.

A Story magazinnak most elmondta, fáj neki, hogy a mai napig felhánytorgatják a múltját és úgy véli, ma már biztosan nem vágna bele a felnőttfilmezésbe.

Akkor nem mértem fel, hogy ez rossz döntés, ami az egész életemre kihat majd. Hiszen teljesen más ember voltam. Harmincévesen a mostani énem nemhogy nemet mondana, de be se vonzana egy ilyen ajánlatot. Akkoriban sebezhető, kiszolgáltatott voltam.”

Aleska úgy véli, annak idején rossz döntést hozott Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Kiemelte, továbbra sem bánta meg, hogy annak idején felvállalta a múltját.

Huszonévesen újabb döntés volt, hogy vállaltam a múltam a nyilvánosság előtt. Ezt viszont nem bánom. Számos híresség van Magyarországon, aki nem vállalja fel az igazi arcát és a múltját. Szerintem korrekt kiállni és azt mondani: ez van, vagy így kellek, vagy sehogy. Ez is én vagyok, ez által lettem az, aki. Fáj, hogy ezért a bátorságért a mai napig pofonokat kapok” – nyilatkozta Aleska, aki jó ideje légtornászattal foglalkozik, és Európa-bajnoki címet is szerzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.