Elkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalása

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tárgyalás bíróság Pásztor Anna zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt.

Megkezdődött Pásztor Anna zaklatási ügyének tárgyalása. Mint ismeretes, egy férfi egy éve bombázta üzenetekkel az énekesnőt, majd egy augusztusi koncertre úgy sikerült bejutnia, hogy kést rejtett a cipőjébe. Szerencsére az őrök még idejében elkapták azelőtt, hogy bármit csinálhatott volna.

Pásztor Anna zaklatójának tárgyalása elkezdődött Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Ripost azt írja, az énekesnő és a zaklató P. Jozef is megjelent a tárgyaláson, de Annát a férfi meghallgatása idejére kiküldték.

Nem akartam bántani senkit, egy nőt nem tudnék bántani, főleg egy édesanyát. Tettem, amit tettem, azért, hogy megszülessen valami élő köztünk. A remény fojtogatott, ezért írtam és kerestem őt, tudni szerettem volna, hogy szeret-e” – vallotta a vádlott, majd hozzátette, nagyon megbánta tettét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.