Fördős Zé újra szerelemes: 17 évvel fiatalabb az új párja, Sári

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé Sári szerelem korkülönbség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fördős Zé egy 17 évvel fiatalabb lányba szerelmes: egy bográcsos főzőversenyen találkozott Sárival. 

Fördős Zé újra rátalált a szerelemre, méghozzá egy bográcsos főzőversenyen. Nem a jelentkezők között talált rá párjára, a szervezők ismertették össze egy fiatal lánnyal, Sárival. „Ahogy bemutattak minket egymásnak, nagyon szimpatikus volt, úgyhogy elkezdtünk beszélgetni" – árulta el Fördős Zé. Egyből elkezdtek beszélgetni, és randira is hívta a lányt, aki érdekes választ adott.

Fördős Zé megint szerelmes Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt mondta, ha gondolom, megtalálom aznap este az egyik közeli hegy tetején. Nem mondom, hogy könnyű feladat volt, de végül rábukkantam Sárira, aki a naplementében üldögélt. Nem egy klasszikus randi volt, de a kirándulást viszonylag hamar követte a következő találkozásunk, amikor már elvihettem ez igazi randevúra" – árulta el Zé.

17 év köztük a korkülönbség, ami eleinte visszatartotta Sárit,

de miután jobban megismerte őt, engedett az udvarlásnak. „Sári szüleinek az első pillanatban voltak kétségeik. (...) Belátták, hogy nem a kor a lényeg, hanem hogy jól megértsük egymást" – árulta el Zé, aki már nagyon szeretné megmutatni szerelmét, de Sári erre még nem áll készen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.