Hajdú Péter és Dömsödi Gábor hét év után újra találkoztak

Forrás: Facebook -
Gyertek át! Dömsödi Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Dömsödi Gábor hét év után találkoztak ismét, méghozzá az RTL Klub Gyertek át! című műsorában. 

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor sokáig együtt vezettek műsort, de a viszonyuk nagyon megromlott. Dömsödi Gábor még egy könyvet is írt, amelyben nem festett túl szép képet egykori társáról. Hét évig nem beszéltek egymással, de csütörtök este ismét egy műsorban lehetett őket látni az RTL Klubon. Bőven csipkelődtek egymással, és be is szólogattak a másiknak.

Hajdú Péter és Dömsödi újra összecsaptak Forrás: Facebook

„Nem lehet egy felvétel alatt ezeket a nézeteltéréseket rendezni" – mondta a dologról Hajdú Péter, tehát arra kár is lenne számítani, hogy újra barátok lesznek a Gyertek át! után. „Hét évig nem álltunk szóba egymással, mert írt rólam egy lejárató könyvet. Most azért, mert egy tévéműsorban találkoztunk egy órát, nem gondolom, hogy minden megoldódik. Sőt nem oldódik meg semmi" – szögezte le Hajdú Péter. Azért annak örültek, hogy találkozhattak egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.