MC Hawer és barátnője vették kézbe VV Zsuzsu karrierjét

MC Hawer VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy hete sincs, hogy megnyerte a ValóVilágot Zsuzsu, máris hivatalos Facebook-oldalán hirdeti a fellépéseit. A lány útjának egyengetését az alkoholizmusból kigyógyult MC Hawer vette kézbe, amit sokan nem néznek jó szemmel. 

"Sajnálom, hogy olyan emberekkel veszed körül magad Zsu akiknek az életviteléért egy zsák szart nem adnék. Bízom benne a könnyen jött pénzt megbecsülöd.... Mert elhagy..." – olvasható például, de sokan azért kommenteltek, mert nem Zsuzsu kezeli az oldalát. "Tűnjetek el Zsu Hivatalos oldaláról mert nem kiváncsi senki rátok csak a Zsura és nem mindenki olyan mint ti Ha van bennetek Tisztelet és Becsület akkor hagyátok békén a Zsut ne a pénze miatt legyetek vele jobba csak utána meg el fogy a pénze és le szarjátok majd lehet hogy bunkó vagyok de őszinte és sokszor fáj az igazság Én imádom az igazságot és gyülőlöm a hazugságot inkább legyen valaki igazságos és őszinte mint egy két szinű ember mert idővel le fogtok bukni drágáim és nagyot fog durani a dolog és a saját csapdátokba fogtok bele esni MC HAVER ÉS FANNIKA" – olvasható.

"Ne legyel buta zsuzsu!!! Ha mar latod hogy a penzed akarjak mc haverek akkor fejezd be veluk" – írja egy kommentelő. "imadtalak zsu.. de amiota kijottel...ez az mc hawer... fhu... kezd nem erdekelni.....
a vegen elveszteda penzed is es a rajongoidat is" – áll ugyanitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.