Egy szál bikiniben hempergett meg a hóban Béres Alexandra – Videó

szauna wellness bikini síelés Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra szaunázás után, egy szál bikiniben feküdt bele a hóba.

Béres Alexandra a családjával együtt utazott el síelni. A sportolás mellett pedig hagytak időt a wellnessre is, a szaunázás sem maradhatott ki a programból. A fitneszlady még egy kis őrültségre is vállalkozott: az izzasztó szeánsz után kiszaladt a hóba, és egy szál bikiniben lefeküdt, hogy hóangyalt csináljon.

A merész tettről videofelvétel is készült, amelyet feltöltött a közösségi oldalára. Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sikítás #őrület #hogymireránemvesznek #hóangyal #szauna #szaunaszeánsz

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Nagy Ferót egy vicc miatt verték meg a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-nagy-ferot-egy-vicc-miatt-vertek-meg-a-rendorok.htmlNagy Ferót nagyon csúnyán megverték a rendőrök, azon is csodálkozik, hogy nem került börtönbe. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Vivi és VV Krisztián a terhességről és szülőségről vallottak: alkalmasak a feladatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-terhessegrol-es-szulosegrol-vallottak-alkalmasak-a-feladatra.htmlVV Vivi és VV Krisztián szülők lesznek, és ők felkészültnek érzik magukat a feladatra annak ellenére, hogy sokan az ellenkezőjét gondolják róluk. TV + SztárokOrigoVoksán Virágon egyáltalán nem látszik, hogy szült - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-voksan-viragon-egyaltalan-nem-latszik-hogy-szult.htmlVoksán Virág csaknem öt hónapja hozta világra kisfiát, Bencét, de a modell máris úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek leesett a színpadról, miután átvette díját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-rami-malek-leesett-a-szinpadrol-miutan-atvette-dijat.htmlRami Malek szinte legurult a színpadról, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat. TV + Sztárok--A szklerózis multiplexszel küzdő Selma Blair egy bottal érkezett az Oscar-gála utáni bulirahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-a-szklerozis-multiplexszel-kuzdo-selma-blair-egy-bottal-erkezett-az-oscar-gala-utani-bulira.htmlSelma Blair tavaly októberben jelentette be, hogy szklerózis multiplexszel küzd, azóta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. A Vanity Fair buliját azonban most nem hagyta ki: egy bottal érkezett. TV + Sztárok--Fergeteges bulin mulattak a sztárok az Oscar-gála után – galériahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-fergeteges-bulin-mulattak-a-sztarok-az-oscargala-utan-galeria.htmlA legtöbb híresség az Oscar-díj-átadó után átvette az estélyi ruháját, és indult bulizni a többi sztárral. Ám nemcsak a hivatalos gálán, hanem itt is készültek fotók, így láthatjuk, hogyan ünnepeltek a legnagyobbak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.