Koholák Alexa és 25 évvel idősebb férje, Balázs egy spirituális központot vezetnek ketten, ahol különböző programokkal ellátott karkötőket árulnak, esetenként százezrekért. Megszólalt egy felháborodott érintett.

Felháborodva kereste meg a napilapot egy hölgy, aki fogyás miatt vette fel a kapcsolatot Koholák Alexandráék spirituális központjával. A nő Alexával levelezett, aki rá akarta beszélni őt egy személyes konzultációra, ám erre nem került sor, ugyanis a program, amivel a fogyást segíthetnék elő 35-400 ezer forintba is kerülhet. 

Koholák Alexandra és Farkas BalázsForrás: Instagram/Farkas Alexandra

"Néhány nappal ezelőtt kerestem fel az interneten Alexáék központját, és a fogyást elősegítő karkötő után érdeklődtem. Alighogy elküldtem az üzenetet, Alexa máris készségesen válaszolt a levelemre, amiben arról próbált meggyőzni, hogy vegyek részt egy konzultáción. Szerinte ugyanis minden probléma lelki eredetű, és első körben erre kellene megoldást találnunk. Ezután jöhet a fogyást elősegítő karkötő, ami 35-400 ezer forintba is kerülhet, attól függően, hogy milyen programot kérek az ékszerre. Bár azt nem mondta el, hogy pontosan hogyan is működik, és mitől fogok fogyni, mégis nagyon meggyőzően próbált rávenni arra, hogy „csatlakozzam" hozzájuk, és vásároljak tőlük. Mondanom sem kell, ez az összeg eléggé kiverte nálam a biztosítékot" – mesélte a Borsnak az érintett.