Azon van Samantha és a 62 éves férje, hogy mihamarabb gyermekük legyen, de sokan bántják őket: pedofilnak tartják a férfit.

A 19 éves Samantha Simpson egy évvel ezelőtt ismerkedett meg a most 62 éves nagypapával, akit csak JR-ként emlegetnek. A pár közös barátaikon keresztül találkozott először, és hónapokig beszélgettek, mielőtt egymásba szerettek.

Nagypapával házasodott össze a 19 éves Samantha Simpson  – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Samantha szülei azonban nem akarták elfogadni ezt a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatot, de a fiatalt ez nem tántorította el a szerelmétől. Összeházasodtak és össze is költöztek, most pedig közös gyermeket akarnak. Samanthának ugyanis van már, és természetesen JR-nek is, hiszen ő már nagypapa. A kapcsolatuk komolysága ellenére nagyon sok bántó megjegyzést kapnak, a férfit pedofilnak tartják, és sokszor a nagyapjának hiszik. „Csak azt akarjuk, hogy az emberek belássák, boldog házasok vagyunk és a kapcsolatunk komoly” – mondta a The Sunnak Samantha, aki korábban randevúzott már korban hozzá közelebb álló férfiakkal is, de éretlennek tartotta őket.