Így követte el az öngyilkosságot a börtönben Pásztor Anna zaklatója

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
öngyilkos börtön öngyilkosság Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna zaklatója egy pengét használva lett öngyilkos a börtönben.

Mint arról a Life.hu is beszámolt, ma éjszaka öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója a börtönben. Eddig csupán annyit lehetett tudni, hogy az őröknek sikerült közbeavatkozniuk, de a kórházba szállítás után elhunyt a férfi.

A Blikk most azt írja, a férfi a zárkájában egy pengével sértette meg a nyaki ereit. A börtönőrök gyorsan reagáltak, két percen belül nyomókötéssel stabilizálták az állapotát. Ennek köszönhető, hogy nem vérzett el a helyszínen. A mentők kórházba tudták szállítani, ahol megműtötték, de az életét már nem tudták megmenteni.

Pásztor Anna zaklatója egy pengével végzett magával Fotó: Szabó Gábor - Origo
Tóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigoÓriáskerék tetején sétált az Esernyős Ember - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-oriaskerek-tetejen-setalt-az-esernyos-ember.htmlHihetetlen dolgot mutatott be ismét az Esernyős Ember: ezúttal a debreceni óriáskerék tetején sétált. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup válópere lezárulthttp://www.life.hu/sztarok/20190228-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere-lezarult.htmlBár úgy tűnt, hosszasan el fog húzódni Shane Tusup és Hosszú Katinka válása, sajtóértesülések szerint január végén sikerült pontot tenniük az ügyük végére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDömsödi Gábor elárulta, hogy sajnálja Hajdú Pétert a válása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190228-domsodi-gabor-elarulta-hogy-sajnalja-hajdu-petert-a-valasa-miatt.htmlDömsödi Gábor és Hajdú Péter hosszú évek óta nem beszélnek, és habár nemrég közösen szerepeltek egy tévéműsorban, a viszonyuk ettől még nem rendeződött.TV + SztárokOrigoMegemlékeztek Andy Vajnáról az Oscar szervezői: Arnold Schwarzenegger is felháborodott a mulasztásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-megemlekeztek-andy-vajnarol-az-oscar-szervezoi.htmlAndy Vajna kimaradt az Oscar-gála megemlékezéséből, de most pótolták a mulasztást a szervezők. TV + Sztárok--Marjai Judit nagyon mély dekoltázst villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-marjai-judit-nagyon-mely-dekoltazst-villantott.htmlMegőrjítette a rajongóit Marjai Judit a nagyon mély dekoltázsával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.