Osvárt Andrea még nem kész egy új kapcsolatra a szakítás után

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
párkapcsolat Osvárt Andrea szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly szakított egymással Osvárt Andrea és olasz kedvese, Roberto. A színésznő még nem kész egy új kapcsolatra, de reméli, hogy hamarosan nyitni tud a férfiak felé. 

Több év párkapcsolat után tavaly szakított egymással Osvárt Andrea és olasz kedvese, Roberto. A színésznő Los Angelesben kezdte az új évet, majd Párizsba, később Berlinbe utazott.

„A képernyőn kívül nem érzem magam a végzet asszonyának, de azt azért észre szoktam venni, hogy sok férfi megbámul, ám odáig már egyik sem jut el, hogy kezdeményezzen” – mondta a Lokálnak Osvárt Andrea. Elárulta, hogy a férfiak rajongása nagyjából addig tart, hogy írnak néhány kommentet a közösségi oldalon, de ez egyelőre nem zavarja.

Osvárt Andrea még nincs túl a szakításon Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Bevallom, hogy nem is igazán kedvelem ezeket a helyzeteket, úgy érzem, hogy kell még egy kis idő, hogy lezárjam a múltat. Nem akarok beleugrani valamibe úgy, hogy még fáj a seb. Bízom benne, hogy hamarosan tudok majd nyitni egy új kapcsolat felé, összességében már sokkal jobban vagyok” – mesélte a színésznő.

Tóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj-koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj-koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Csala Zsuzsa annak idején ellopott autók eseteit segített feltárnihttp://www.life.hu/sztarok/20190228-kiderult-hogy-csala-zsuzsa-annak-idejen-ellopott-autok-eseteit-segitett-feltarni.htmlÉrdekes dolog derült ki a Jászai Mari-díjas színésznőről, aki öt éve távozott az élők sorából. Csala Zsuzsu különös hobbinak hódolt. TV + Sztárok--Kovács Patrícia a válásáról vallott: úgy érzi, most minden jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-kovacs-patricia-a-valasarol-vallott-ugy-erzi-most-minden-jobb.htmlKovács Patrícia mindenkit meglepett, amikor bejelentette a válását, de úgy érzi, ez volt a legjobb döntés. TV + SztárokÓriáskerék tetején sétált az Esernyős Ember – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-oriaskerek-tetejen-setalt-az-esernyos-ember.htmlHihetetlen dolgot mutatott be ismét az Esernyős Ember: ezúttal a debreceni óriáskerék tetején sétált. TV + SztárokOrigoBeri Ary részegen visszaadta egy párnak a mozijegy áráthttp://www.life.hu/sztarok/20190228-beri-ary-reszegen-visszaadta-egy-parnak-a-mozijegy-arat.htmlBeri Ary elárulta, hogy részegen visszaadta annak a párnak a mozijegy árát, akik látták a Szerelem az utolsó vérig című filmet. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup válópere lezárulthttp://www.life.hu/sztarok/20190228-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere-lezarult.htmlBár úgy tűnt, hosszasan el fog húzódni Shane Tusup és Hosszú Katinka válása, sajtóértesülések szerint január végén sikerült pontot tenniük az ügy végére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.