Pápai Joci elárulta, milyen szoros barátság fűzi Molnár Ferenc Caramelhez

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
A Dal 2019 Eurovíziós Dalfesztivál barátság Molnár Ferenc Caramel Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci elárulta, rengeteget köszönhet szakmailag Molnár Ferenc Caramelnek.

Mint arról már beszámoltunk, Pápai Joci nyerte A Dalt, ez pedig azt jelenti, hogy immár másodjára képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az én apám című dalt kollégájával és régi barátjával, Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Joci a BEST magazinnak most elárulta, nagyon sokat köszönhet az énekesnek.

A barátsága nélkül sehol sem tartanék. Mindig terelgetett. Tizenöt év alatt szakmai hullámvölgyeken és magaslatokon jártunk együtt, de mindig a legjobbat akartuk a másiknak. Erősebb kötelék fűz össze minket, mint a testvéreket, fél ember lennék nélküle. Olyan támaszok vagyunk egymás számára, ami semmi máshoz sem fogható."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr.Eurovizíóval! Büszke vagyok hogy vele dolgozhatok! @papaijoci ⚡⚡

Molnár Ferenc Caramel (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

Hasonlóképp vélekedik Caramel is.

Hihetetlenül érdekes, ahogy a sorsunk összefonódik, és hogy a barátságunkból akár szakmai sikerek is születhetnek. Voltak idők, amikor a fél karunkat is képesek lettünk volna odaadni azért, hogy a másik sikeres legyen. Olyanok vagyunk, mint két mágnes, nem tudunk egymástól elszakadni sem szakmailag, sem a magánéletben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.