A Dal 2019: Pápai Joci nyert, ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Izraelben

nyertes A Dal 2019 Eurovíziós Dalfesztivál Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijev után Tel-Avivba is Pápai Joci mehet, így az énekes a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselheti Magyarországot. Joci A Dal fináléja után nyilatkozott, ahol értékelte a saját győzelmét, és mesélt a nyertes dalról is, amelyet Caramellel együtt készített, és a saját édesapjának szól.

Palvin Barbi barátja egy másik nővel csókolózott egy videóklipben – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-palvin-barbi-baratja-egy-masik-novel-csokolozott-egy-videoklipben.htmlPalvin Barbi hosszú idő után rátalált a szerelemre, kedvese Dylan Sprouse színész, aki nemrég egy másik nővel váltott forró csókot, de nem kell rosszra gondolni! TV + Sztárok--"Még most is kövér vagy" – mondta Hajós András Ábel Anitánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-meg-most-is-kover-vagy-mondta-hajos-andras-abel-anitanak.htmlHajós András a Gyertek át! című műsorban mondott olyat Ábel Anitának, amit egyetlen nő sem szeretne hallani, de ez természetesen csak vicc volt. TV + Sztárok--Németh Kristóf műsorvezetőként próbálta ki magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-nemeth-kristof-musorvezetokent-prabalta-ki-magat.htmlPár percre műsorvezetőnek állt Németh Kristóf. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien eszméletlen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-vasvarvi-vivien-eszmeletlen-feneket-villantott.htmlBalira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok--Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitáció ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacio-ota-drogelvono.htmlCurtis pénteken este az első fellépését is megtartotta a rehab óta. Erről meg is osztott egy videót az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoAz Instagramon támadják Hajdú Péter új barátnőjét, Alföldy Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-az-instagramon-tamadjak-hajdu-peter-uj-baratnojet-alfoldy-annat.htmlA napokban derült ki, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, kedvese egy 25 éves modell, Alföldy Anna. A tévés elmondta, a hír igaz, együtt vannak, de bővebben nem beszélt a kapcsolatáról. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.