VV Fanni-ügy: a rendőrség cáfolta azokat az állításokat, amelyeket a gyanúsított volt ügyvédje tett

Forrás: RTL Sajtóklub -
Dr. Brodmann Péter B. László rendőrség VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. 

A VV Fanni-ügy gyanúsítottjának korábbi ügyvédje, dr. Brodmann Péter azt állította, hogy a B. László mosógépében talált hajszálak nem Fannihoz tartoztak, valamint azt, hogy a gyanúsítottat az ügyvédje jelenléte nélkül hallgatták ki. A rendőrség azonban ezeket az állításokat cáfolta.

VV Fanni ügyében mást állít a rendőrség, és mást a volt ügyvéd Forrás: RTL Sajtóklub

A valóságnak az az állítás sem felel meg, hogy a siófoki lakásban talált hajszál nem a sértettől származna.

Azon állítás, miszerint a rendőrök azt mondták a gyanúsítottnak, hogy »emberrablás, valamint halált okozó testi sértés miatt fognak vádat emelni ellene« sem felel meg a valóságnak, tekintettel arra, hogy a büntetőeljárás szabályai szerint a vádemelés az ügyészség hatásköre, így a rendőrség ilyet nem közölhet és nem is közölt. A valóság ezzel szemben az, hogy a rendőrség a letartóztatásban lévő férfivel emberölés bűntett megalapozott gyanúját közölte, amelyet továbbra is fenntart" – írja a Bors.

Berki Mazsi eltűnt az Instagramról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-berki-mazsi-eltunt-az-instagramrol-foto.htmlBerki Mazsi eltűnt az Instagram oldalról. Vajon ő is hekker áldozata lett vagy csak egy időre megunta a posztolást? TV + Sztárok--Szabó Győző elmondta a véleményét Curtis elvonójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-szabo-gyozo-elmondta-a-velemenyet-curtis-elvonojarol.htmlNagy port kavart Curtis elvonókúrája. A hírek szerint ugyanis vitaminkúrával, szaunával és sporttal próbált lejönni a drogokról. Szabó Győző, aki 10 évig szintén a kábítószer rabja volt, elmondta a véleményét a különös rehabról. TV + SztárokOrigoTragikusan fiatalon elhunyt a volt magyar válogatott kajakos, Tóth Attila Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-tragikusan-fiatalon-elhunyt-a-volt-magyar-valogatott-kajakos-toth-attila-mark.html24 éves korában elhunyt Tóth Attila Márk egykori válogatott kajakos. TV + Sztárok--Osvárt Andrea még nem kész egy új kapcsolatra a szakítás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-osvart-andrea-meg-nem-kesz-egy-uj-kapcsolatra-a-szakitas-utan.htmlTavaly szakított egymással Osvárt Andrea és olasz kedvese, Roberto. A színésznő még nem kész egy új kapcsolatra, de reméli, hogy hamarosan nyitni tud a férfiak felé. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÍgy változott az évek során Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190228-igy-valtozott-az-evek-soran-kiraly-linda.htmlMa ünnepli születésnapját Király Linda, és az énekesnő ebből az apropóból egy gyerekkori fotót is megosztott a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKovács Patrícia a válásáról vallott: úgy érzi, most minden jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-kovacs-patricia-a-valasarol-vallott-ugy-erzi-most-minden-jobb.htmlKovács Patrícia mindenkit meglepett, amikor bejelentette a válását, de úgy érzi, ez volt a legjobb döntés. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.