A VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. 

A VV Fanni-ügy gyanúsítottjának korábbi ügyvédje, dr. Brodmann Péter azt állította, hogy a B. László mosógépében talált hajszálak nem Fannihoz tartoztak, valamint azt, hogy a gyanúsítottat az ügyvédje jelenléte nélkül hallgatták ki. A rendőrség azonban ezeket az állításokat cáfolta.

VV Fanni ügyében mást állít a rendőrség, és mást a volt ügyvédForrás: RTL Sajtóklub

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság a gyanúsított kihallgatásáról a védőt időben értesítette, aki a kihallgatáson nem jelent meg. Tekintettel arra, hogy ez az eljárási cselekmény a védő jelenléte nélkül is megtartható, ezért a kihallgatást a nyomozók teljesítették. A valóságnak az az állítás sem felel meg, hogy a siófoki lakásban talált hajszál nem a sértettől származna. 

Azon állítás, miszerint a rendőrök azt mondták a gyanúsítottnak, hogy »emberrablás, valamint halált okozó testi sértés miatt fognak vádat emelni ellene« sem felel meg a valóságnak, tekintettel arra, hogy a büntetőeljárás szabályai szerint a vádemelés az ügyészség hatásköre, így a rendőrség ilyet nem közölhet és nem is közölt. A valóság ezzel szemben az, hogy a rendőrség a letartóztatásban lévő férfivel emberölés bűntett megalapozott gyanúját közölte, amelyet továbbra is fenntart" – írja a Bors